Soluții eficiente pentru siguranța orașelor de la Dahua

Creșterea populației și dezvoltarea orașelor au condus la apariția unor mari provocări pentru centrele urbane. Provocările variază de la furturi, amenințări teroriste, trafic intens până la dezastre naturale. Protecția orașelor în aceste condiții reprezintă o prioritate, prin urmare, găsirea unei soluții pentru a asigura securitatea locuitorilor este extrem de importantă.

Soluții Dahua pentru siguranța orașelor – Dahua Safe City Solution

Dahua a creat soluții avansate pentru asigurarea securității orașelor ce permit autorităților să facă față într-un mod eficient și rapid problemelor de securitate. Soluțiile oferă camere video fiabile, platformă integrată și tehnologii inteligente.

siguranta oraselor

Soluțiile Dahua pentru siguranța orașelor se caracterizează prin următoarele:

  1. Tehnologia de recunoaștere facială ajută la prevenirea situațiilor ce afectează siguranța orașelor

Datorită algoritmului de ultimă generație pentru recunoașterea facială, soluția Dahua pentru siguranța orașelor poate identifica suspecții aflați în diferite puncte cheie ale orașului, în mijloacele de transport sau la frontieră.

  1. Răspuns în timp real prin intermediul platformei integrate

Platforma integrată permite stocarea centralizată a datelor pentru a putea furniza un răspuns rapid și în timp real la incidentele care periclitează siguranța orașului. Astfel, resursele autorităților vor fi utilizate într-un mod mult mai eficient.

  1. Investigație eficientă prin sinopsă video

Sinopsa video este un instrument de analiză video inteligentă ce permite investigații mai rapide și mai precise. Acesta oferă un scurt rezumat, incluzând toate obiectele aflate în mișcare ale unui video lung și susține interogări cu privire la obiectele în mișcare în funcție de diverse caracteristici (dimensiune, culoare, viteză, direcție). Cu ajutorul acestui instrument de analiză complex, utilizatorii sunt capabili să identifice suspecți din baze de date brute și ample, într-un timp foarte scurt.

  1. Mentenanță facilă prin intermediul platformei automate de mentenanță

Din cauza mediilor de lucru complexe, calitatea echipamentelor video poate fi afectată după o perioadă mai lungă de funcționare, iar lucrările de întreținere pot deveni dificil de gestionat. Cu ajutorul unui diagnostic inteligent, detectarea echipamentului nefuncțional poate fi realizată prin intermediul platformei automate de mentenanță. Aceasta ajută la reducerea semnificativă a OPEX (costurilor de mentenanță) și a întreruperilor cauzate de service.

Pentru a îmbunătăți siguranța locuitorilor și pentru a preveni infracțiunile, orașul Buzău și-a modernizat sistemul de supraveghere utilizând o soluție Dahua. În acest sens au fost utilizate echipamente IP ce oferă imagini de înaltă calitate și un sistem DSS pentru a acoperi nevoia de stocare a unor cantități mari de date.

Soluții Dahua au fost alese și pentru securitatea orașului Moinești, unde de asemenea au fost instalate echipamente de supraveghere IP, care combat cu eficiență actele infracționale și optimizează activitatea organelor de poliție.

Folosind o tehnologie avansată (camere cu rezoluție 4K, detecție termică, recunoașterea numărului de înmatriculare, recunoaștere facială) soluțiile Dahua oferă imagini video de calitate și analize video inteligente. Utilizate în mai multe centre urbane, soluțiile Dahua pentru siguranța orașelor și-au dovedit eficiența. În plus, datorită arhitecturii inovatoare și flexibile, acestea pot fi customizate și modernizate odată cu trendurile tehnologiei și creșterii infrastructurii orașelor.

Modele Dahua recomandate:


dss4004

DSS4004

 


DSS7016D

DSS7016D

 


IPC-HDBW4421F

IPC-HDBW4421F

 


IPC-HDW4421M

IPC-HDW4421M

 


IPC-HFW4421D

IPC-HFW4421D

 


SD22204T-GN-W

 



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *