Sfaturi pentru o siguranță sporită în timpul pandemiei de coronavirus

Pandemia de coronavirus care a lovit statele lumii în această perioadă a produs efecte majore nu doar asupra sănătății cetățenilor și economiei, ci și asupra ratei de infracționalitate. Surse oficiale au declarat că în timpul pandemiei, numărul infracțiunilor a crescut considerabil.
În aceste condiții, protejarea noastră, a locuinței și a afacerilor deținute este o provocare complexă care necesită atenție și totodată măsuri eficiente. O securitate sporită poate fi obținută prin instalarea unui sistem de supraveghere video sau a unui sistem de alarmă.

sfaturi de securitate

Crearea și gestionarea unui spațiu sigur cu un sistem de supraveghere video

Instalarea unui sistem de supraveghere video este un element important pentru asigurarea securității în timpul pandemiei de coronavirus. Acesta previne tentativele de furt, fiind un indicator că respectiva proprietate este sub o protecție vigilentă.
Sistemele puse la dispoziție de KMW Systems asigură monitorizare 24 de ore din 24 și permit vizualizare live de la distanță, direct pe telefonul mobil. Este disponibilă o gamă variată de echipamente de supraveghere video la prețuri avantajoase pentru diverse proiecte de mărimi și complexități diferite, inclusiv variante care asigură o supraveghere video eficientă pe timp de noapte și o protecție perimetrală avansată. Mai multe detalii despre sistemele de supraveghere video puse la dispoziție de KMW Systems, găsiți pe site.

Instalarea unui sistem de alarmă

Instalarea unui sistem de alarmă Ajax este de asemenea o măsură eficientă pentru un plus de siguranță în timpul pandemiei. Sistemele de alarmă Ajax funcționează wireless, au baterii incluse și pot fi gestionate foarte ușor de pe telefon cu ajutorul unei aplicații dedicate.
În funcție de datele primite de la senzori (încercare de intruziune, spargerea ferestelor, forțarea ușilor sau a ferestrelor, creșterea temperaturii, scurgeri de apă, etc), sistemul va declanșa o alarmă ce se va trimite atât către utilizator, cât și către dispecerat pentru a putea interveni. De asemenea, în cazul unei situații ce vă amenință siguranța personală, se poate folosi un buton de panică Ajax ce va apela o companie de pază pentru a vă oferi ajutorul, sau vă poate anunța familia că vă aflați în pericol.

Sistemele de alarmă Ajax puse la dispoziție de KMW Systems pot fi configurate și programate și pe modul Night, astfel încât, dacă apare o situație de risc în timp ce dormiți, alarma se va declanșa și veți fi astfel protejat. Sistemele de alarmă Ajax previn nu doar jafurile, ci și scurgerile de gaze, incendiile sau inundațiile.

Vă invităm să descoperiți și alte avantaje ale sistemelor de alarmă wireless de la Ajax din articol de aici.



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *