Supraveghere video color pe timp de noapte – camere Full Color Starlight

În toamna anului 2019, KMW Systems a lansat o gamă proprie de produse ce oferă opțiuni variate de securitate, cu avantaje multiple pentru utilizatori. Sunt disponibile inclusiv echipamente cu tehnologii avansate și de ultimă generație (tehnologii Full Color Starlight, tehnologii bazate pe AI) ce asigură o securitate sporită pentru diverse proiecte de mărimi și complexități diverse.

camere full color starlight kmw

Obținerea unor imagini performante în condiții de iluminare foarte scăzută și pe timp de noapte este o cerință solicitată din ce în ce mai des de utilizatori. Pentru această provocare, KMW Systems oferă soluția ideală – camere de supraveghere cu tehnologie Full Color Starlight ce asigură imagini color complete inclusiv în condiții de iluminare scăzută sau pe timp de noapte.

De ce să alegi o cameră de supraveghere KMW cu tehnologie Full Color Starlight?

Pentru a obține imagini calitative, lumina este un factor esențial. Pe timp de noapte însă lucrurile devin mai dificile. Camerele KMW Systems cu tehnologie Full Color Starlight au diafragme largi (F1.0) ce asigură de 4 ori mai multă luminozitate decât o cameră normală și de 2.5 ori mai multă decât o cameră Starlight. Astfel, imaginile obținute vor avea o calitate incomparabil mai bună decât o cameră obișnuită.

Datorită senzorului foarte sensibil la lumină scăzută, acestea redau imagini mai clare și cu mai multe detalii, iar lentilele acromatice asigură o definiție foarte bună a nuanțelor.

Important de menționat este și faptul că noile camere KMW cu tehnologie Full Color Starlight dispun de true WDR (120dB), astfel că se obțin imagini cu performanțe ridicate și atunci când există contraste puternice de lumină în zona supravegheată, prin ajustarea sursei de lumină. Camerele se caracterizează și prin tehnologie 3D DNR ce reduce zgomotul de imagine, îmbunătățind astfel calitatea imaginilor.

Camerele de supraveghere Full Color de la KMW Systems sunt ideale pentru o supraveghere video eficientă în condiții de iluminare scăzută (aeroporturi, gări, stadioane, parcări, străzi, școli, muzee, centre comerciale) oferind imagini calitative, vii și colorate.

Te invităm să urmărești video-ul de mai jos pentru mai multe detalii legate de camerele de supraveghere Full Color Starlight KM-231W.

De asemenea îți stăm la dispoziție pe email sau telefonic (0232. 247.288/ 031.425.1607).

Cameră Full Color

Detalii KM-231W

Cameră Full Color

Detalii KM-231X

Cameră Full Color

Detalii KM-231TM-A



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *