Soluții de măsurare a temperaturii corporale pentru limitarea răspândirii coronavirusului

Protejarea cetățenilor în fața pandemiei cu COVID-19 este unul dintre principalele subiecte care se dezbat la ora actuală. Se caută mereu soluții pentru a limita răspândirea acestui virus, iar din fericire tehnologiile actuale vin în ajutorul nostru, permițându-ne să gestionăm situația mult mai bine în această direcție.

Temperatura este un indicator esențial al infectării cu coronavirus. KMW Systems vă pune la dispoziție mai multe soluții de măsurare a temperaturii corporale în timp real pentru prevenirea și controlul epidemiei de COVID-19. Aceste soluții pot fi foarte eficiente în transportul public, clădiri de birouri, retail, gări, metrouri, spitale, școli, universități, aeroporturi, spații de joacă, restaurante, cafenele, diverse instituții, etc.

solutii termice pentru masurarea temperaturii corporale

Scanner termic portabil

KM-TS28-T este un scanner termic portabil ce măsoară temperatura corpului în timp real, de la distanță, cu o precizie de ± 0,5˚C. Acesta este dotat cu o baterie de litiu-ion de 5000mAh ce are o autonomie de funcționare de peste 6 ore și dispune de cablu USB tip C pentru descărcarea datelor in PC și microSD de 16GB pentru stocare. Distanța optimă de măsurare a temperaturii folosind scannerul KM-TS28-T este de aproximativ un metru.

Soluție termică Dahua de măsurare a temperaturii corporale

Soluția Dahua de măsurare a temperaturii corporale cuprinde o cameră termică TPC-BF5421-T, un server de analiză video IVSS7008-1I sau un NVR cu Inteligență Artificială (NVR5216-16P-I), un blackbody și o serie de accesorii (alimentator, trepied și un conector). Soluția măsoară în timp real temperatura corpului fără intervenția factorului uman și fără a exista astfel riscul contaminării altor persoane.

Soluția Dahua de măsurare a temperaturii corporale declanșează o alarmă vizuală și sonoră atunci când temperatura unei persoane depășește pragul stabilit ca fiind normal (37.5˚C sau o altă valoare stabilită și în funcție de temperatura mediului ambient). Se identifică astfel extrem de rapid persoanele a căror temperatură depășește limita normală și care pot indica posibilitatea infectării cu coronavirus.

Soluția Dahua are o precizie ridicată de ± 0,3˚C și este ideală pentru fluxuri mari de oameni, deoarece măsoară până la 30 de persoane pe secundă, de la o distanță de 3 metri.

Control Acces cu Recunoaștere facială și Termometru cu infraroșu

KM-TR120-FR și KM-TR150-FR sunt două terminale de Control Acces cu Recunoaștere facială și termometru cu infraroșu.
Aceste noi soluții de Control Acces permit acces restricționat în diverse clădiri și în același timp identifică rapid persoanele care ar putea fi infectate cu coronavirus, deoarece măsoară temperatura corporală și declanșează o alarmă atunci când temperatura detectată depășește pragul stabilit ca fiind normal.

Pentru mai multe informații legate de soluțiile de măsurare a temperaturii corporale vă stăm la dispoziție.

 

Scanner termic portabil

Detalii KM-TS28-T

Cameră termică hibrid

Detalii TPC-BF5421-T

Echipament calibrare

Detalii JQ-D70Z

Control Acces cu termometru

Detalii KM-TR120-FR

Control Acces cu termometru

Detalii KM-TR150-FR



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *