KMW Systems a lansat un NVR cu Inteligență Artificială

Inteligența Artificială este un concept care a luat amploare în ultimii ani, utilizarea sa în diverse domenii având deja un impact real pozitiv. Este și cazul supravegherii video, unde integrarea Inteligenței Artificiale a dus la progrese remarcabile. KM-NVR6216-I este noul NVR lansat de KMW Systems ce adoptă cele mai noi tehnologii AI, inclusiv algoritmi Deep learning avansați. Acesta integrează funcții performante de protectie perimetrală și recunoaștere facială, cu impact semnificativ în diverse aplicații de securitate.

KM-NVR6216-I

Noul model lansat adoptă un procesor puternic Multi Core capabil să prelucreze rezoluții de până la 12 megapixeli, iar meniul rapid și intuitiv ajută la o bună gestionare de pe interfața locală cât și de la distanță.

Protecție perimetrală și o precizie îmbunătățită a alarmei

Datorită funcției de protecție perimetrală ce rulează pe un procesor cu AI, noul NVR lansat reduce semnificativ alarmele false cauzate de animale, frunze, luminozitate puternică sau umbre, etc, oferind astfel o acuratețe mult mai ridicată. Obiectele detectate pot fi clasificate, iar cele irelevante pot fi filtrare cu o precizie de până la 98%. Sistemul poate fi setat să declanșeze o alarmă doar atunci când sunt detectate persoane sau vehicule. Datorită unor algoritmi Deep learning, KM-NVR6216-I este capabil să facă analize avansate, clasificând obiectele supravegheate în două categorii: oameni și vehicule.
Modelul KM-NVR6216-I dispune de 4 canale pentru protectie perimetrală, putându-se stabili câte 10 reguli IVS pentru fiecare canal. Căutarea se poate realiza după categoriile persoane sau vehicule, devenind astfel mult mai facilă.

Recunoaștere facială

Funcția de recunoaștere facială a NVR-ului KM-NVR6216-I se poate realiza pe 2 streamuri video sau 8 canale în mod snapshot, folosind camere cu detecție facială.
NVR-ul KM-NVR6216-I este capabil să recunoască imagini faciale după metadate precum genul, vârsta și diverse alte caracteristici faciale – ochelari, mustață, culoarea părului – și să realizeze căutări inteligente în multiple baze de date. Astfel, se poate declanșa o alarmă la recunoașterea unei imagini faciale aflate în “black list” sau care nu se află înregistrată în baza de date.
KM-NVR6216-I recunoaște până la 12 imagini faciale pe secundă, din 10 de baze de date cu până la 20.000 de imagini. Permite căutarea a 8 imagini simultan în baza de date, gradul de similaritate putând fi setat pentru fiecare imagine în parte. De asemenea, fiecărei imagini îi pot fi adăugate date (nume, sex, zi de naștere, adresă, documente de identificare, țară).

Căutări AI

Noile NVR-uri KMW cu Inteligență Artificială suportă căutări după metadate ale persoanelor și vehiculelor. Sistemul suportă încărcarea imaginilor faciale și compararea acestora cu imaginile deja stocate în NVR. Astfel, operatorii pot realiza căutări rapide și mult mai eficiente.

Modul comun/străin

NVR-urile cu AI KM-NVR6216-I pot funcționa după un mod comun și unul străin.
În modul străin, când NVR-ul detectează o față care nu se află în baza de date a dispozitivului, poate declanșa diverse acțiuni – alarmă, buzz, înregistrare, etc. Această funcție este extrem de importantă în diverse proiecte de securitate unde accesul autorizat este esențial.

 

KM-NVR6216-I
NVR AI 16 canale
Detalii KM-NVR6216-I

  • Network Video Recorder cu funcții avansate bazate pe AI (Inteligență Artificială)
  • 16 canale IP
  • Compresie H.265+/ H.265/ Smart H.264+/ H.264/ MJPEG
  • Rezoluție maximă redare și înregistrare: 12 megapixeli
  • Detecție și alarmare perimetrală pe până la 4 canale
  • Recunoaștere facială: până la 2 streamuri video sau 8 canale în mod snapshot (folosind camere cu funcție de detecție facială)
  • Procesare: până la 12 snapshoturi/ secundă
  • Până la 10 baze de date faciale, însumând 20,000 modele
  • Redare simultană pe toate canalele
  • ONVIF 2.4, SDK, CGI
  • Suportă funcții inteligente prin camere IP cu IVS
  • 1 x HDMI, 2 porturi SATA, 2 x USB


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *