[minim] 20 de motive pentru care să alegi sistemele de alarmă wireless Ajax

Din noiembrie 2019, în oferta KMW Systems sunt disponibile și sisteme de alarmă wireless Ajax, recunoscute pentru performanțele extraordinare pe care le oferă. Mai jos găsiți sintetizate o parte din avantajele pe care aceste sisteme le oferă.

Ajax

Avantajele sistemelor de alarmă wireless Ajax

  1. Sunt soluții profesionale și fiabile de securitate wireless ce pot proteja cu succes atât locuințe, cât și afaceri
  2.  Instalare rapidă de pe telefon și configurare facilă
  3.  Au un design modern, putând fi integrate cu ușurință în orice decor
  4.  Toate echipamentele Ajax sunt wireless, inclusiv sirenele și tastaturile
  5. Comunicare prin Ethernet, WiFi 2G&3G
  6. Comunicator GPRS inclus (sau GPRS+3G în funcție de model)
  7. Funcționează chiar și la conexiuni slabe: sistemul necesită o viteză de doar 0,5kbit/s
  8. Toate Hub-urile și toți detectorii au baterii incluse, cu o durată de funcționare de 5-7 ani. În situația în care se întrerupe alimentarea Hub-ului cu energie electrică, acestea vor continua să funcționeze cu ajutorul bateriilor până la restabilirea conexiunii
  9. Ajax asigură securitate pe scară largă (permite o transmisie wireless între hub și detectori pe distanțe de până la 2000m în câmp deschis)
  10. Sistemul Ajax poate fi controlat cu ușurință prin intermediul unei aplicații mobile ce permite: conectarea și configurarea echipamentelor, testarea detectorilor, armarea/dezarmarea sistemului, configurarea unor scenarii, trimiterea notificărilor. Aplicația este actualizată cu regularitate pentru a oferi o experiență cât mai plăcută de utilizare.
  11. Ajax este integrabil cu sisteme de supraveghere video
  12. Oferă fiabilitate ridicată, permițând o comunicare bidirecțională între dispozitive
  13. Alarmele sunt trimise în mai puțin de 0.15s, proprietarul primind fie o notificare, fie un sms sau un apel. În același timp, notificările sunt trimise și centrului de monitorizare (dispeceratului)
  14. Hub-urile Ajax permit conectarea a până la 150 de device-uri, 99 de useri și 25 de partiții. Sunt disponibile inclusiv modele care transmit utilizatorilor fotografii de la detectoarele MotionCam.
  15. Ajax pune la dispoziție o gamă variată de detectori wireless de înaltă precizie și imuni la animalele de companie, atât pentru interior cât și pentru exterior: de mișcare (interior și exterior), geam spart, pentru uși și ferestre, de fum, temperatură, monoxid de carbon și inundații
  16. Sistemul Ajax este compatibil cu dispeceratele de monitorizare existente (SEKA, Instant, etc) prin AJAX Translator Software.
  17. Ajax pune la dispoziție o aplicație dedicată pentru instalatori (desktop și mobil – Ajax Pro) ce permite configurarea și monitorizarea a 3000 de sisteme de alarmă wireless
  18. Ajax previne amenințările software și hardware, oferind un nivel avansat de protecție – notifică în mai puțin de un minut diverse situații ce pot afecta buna funcționare a sistemului (întreruperile la alimentarea cu energie electrică, probleme legate de rețeaua de Internet/hub/detectori), asigură protecție la interferențe (anti jamming), criptează datele pentru a fi protejate și oferă protecție împotriva alarmelor false
  19. Calitatea și performanțele produselor sunt demonstrate inclusiv prin certificatele internaționale obținute – EN50131, gradul II și EN14604
  20. Este cel mai premiat sistem de alarmă wireless din Europa (Intruder Alarm of the Year, The Best Innovative Product, Security & Firefighting Risks, Innovative Security Product of the Year).

Pentru mai multe informații despre sistemele de alarmă Ajax vă invităm să urmăriți video-ul de mai jos. De asemenea, echipa noastră tehnică și de vânzări vă stau la dispoziție.

 



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *