KMW Systems a lansat o gamă nouă de echipamente de supraveghere video

Pentru a răspunde cât mai bine cerințelor de supraveghere din piață, KMW Systems a lansat în toamnă anului 2019 o gamă proprie de echipamente de supraveghere video. Odată cu această lansare, KMW Systems dorește să ofere partenerilor săi opțiuni performante de supraveghere pentru o gamă variantă de proiecte de securitate, indiferent de mărimea sau complexitatea acestora.

gama noua KMW

Noua gamă cuprinde camere de supraveghere HDCVI și IP, de 2, 4, 5 și 8 megapixeli (4K), cu tehnologii avansate Starlight și Full Color și lentilă fixă, varifocală sau zoom.

Înregistratoarele sunt multistandard, cu 4, 8, 16, și 32 canale, fiind disponibile inclusiv variante de NVR cu Inteligență Artificială (captură și recunoaștere facială, protecție perimetrală, ANPR, people counting, heat map).

Pentru o instalare completă și profesionistă, nu lipsesc din noua gamă lansată nici accesoriile (switchuri, testere, balunuri, surse de alimentare, etc).

Gama proprie de produse lansată de KMW Systems vine cu o serie de avantaje foarte importante:
  • Noile produse au o garanție de 5 ani
  • Produsele noi lansate sunt compatibilitate cu cu echipamentele și aplicațiile Dahua
  • Produsele respectă standardul ONVIF
  • Gama este una diversă și adaptată nevoilor de securitate
  • În funcție de cerințe, produse pot fi configurate pentru a răspunde cu succes tuturor proiectelor de securitate.

Pe lângă avantajele mai sus menționate, KMW Systems oferă transport gratuit indiferent de valoarea comenzii, deține un departament de service care răspunde prompt solicitărilor și oferă consultanță și suport tehnic gratuite.

Pentru mai multe informații și detalii despre gama proprie lansată de KMW Systems, vizitați site-ul www.kmw.ro sau contactați unul dintre reprezentanții de vânzări la telefon 0232.247.288/0314.251.607



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *