[video] Ultima inovație Dahua – Tehnologia XVR

Ultima inovație de pe piață în ceea ce privește echipamentele de înregistrare video este noua tehnologie XVR lansată de Dahua!
Elementul surpriză adus de tehnologia XVR se referă la compatibilitatea acesteia cu cele mai întâlnite tehnologii: HDCVI, AHD, TVI, CVBS și IP. XVRurile suportă până la 16 intrări HDCVI/AHD/TVI/Analogice și 8 intrări IP adiționale cu rezoluții HD de 5 megapixeli, maxim 16 canale locale de live-view și 16 canale de redare.

Tehnologia XVR

Tehnologia XVR și avantajele acesteia

Mai mult decât atât, XVRurile recunosc semnalul de la toate camerele de supraveghere în mod automat. Acest aspect făcându-le ușor de utilizat și convenabile. În plus, utilizatorii pot face comutare standard video direct din meniul OSD sau din controlerul HDCVI UTC.

XVRurile sunt dotate cu funcții inteligente pentru detecție facială, tripwire, detecție intruși, detecție obiect lipsă. Astfel, acestea pot fi utilizate cu success chiar și în cele mai solicitante proiecte.

Un alt avantaj oferit de tehnologia XVR este compresia H.264+ folosită, care salvează până la 70% din lățimea de bandă și de stocare. Carcasa XVRurilor este proiectată cu un ventilator cu zgomot redus. Acesta ajută la disiparea căldurii, protejând astfel dispozitivul.

XVRurile aduc simplitatea sistemelor analogice, flexibilitate și costuri reduse. Întrucât se pot utiliza cablurile coaxiale existente, tehnologia pentabridă determină o înaltă eficiență în utilizare. Sunt o soluție ideală pentru proiectele ce vizează securitatea publică, magazine, transport, centre de recreere și educaționale.

 



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *