Reabilitarea podurilor de la Fetești și Cernavodă cu Dahua

Cu ajutorul unor fonduri europene, în anul 2014 s-a început proiectul de reabilitare a podurilor de la Fetești și Cernavodă. Acțiunea a fost demarată ca urmare a unor fisuri în structura acestora ce afectau siguranța feroviară și determinau întârzieri ale trenurilor la destinație.

Unul din obiectivele procesului de reabilitate a fost instalarea unui sistem de supraveghere care să asigure paza și protecția permanentă a celor două Poduri Dunărene. Cu sprjinul importatorului KMW Systems, și a instalatorului San Electroterm Grup componenta sisteme de supraveghere a fost asigurată cu succes.

dahua

Sursă foto: observatorul.ro

Soluția de supraveghere Dahua implementată

Soluția Dahua aleasă în proiectul de reabilitare a Podurilor Dunărene a fost una de tip IP formată din camere de tip dome, speed dome și NVR. S-a decis asupra camerei de supraveghere IPC-HDBW4421E, deoarece oferă o rezoluție înaltă (4 megapixeli), asigurând astfel imagini calitative, precum și datorită funcțiilor inteligente pe care modelul le suportă (detecție intruși, detecție facială, tripwire).

Soluția a fost completată de speed dome-urile SD6AE530U-HN cu IR la 200m, 30X zoom optic, funcții inteligente și defog, iar echipamentul de înregistrare folosit a fost NVR5864-4KS2. Mai multe detalii despre proiect găsiți pe site-ul www.kmw.ro



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *