Dahua lansează o cameră termică pentru sectorul comercial

Încă de la debutul lor pe piață, camerele termice au venit dotate cu o serie de caracteristici unice, pe care alte tipuri de camere nu le dețin. După mai mulți ani de cercetare și dezvoltare, beneficiile aduse de camerele cu termoviziune sunt din ce în ce mai importante, costul acestora scade, tehnologia termică intrând pe piața industrială.

cameră termică

Până în prezent, majoritatea camerelor termice depășesc accesibilitatea proiectelor comerciale, însă Dahua, în calitate de producător și furnizor de produse și soluții de supraveghere a lansat o mini cameră termică hibridă DH-TPC-BF2120 cu adevărat pentru proiecte comerciale.

Camera are dimensiuni mici, spectru pe două canale, funcții inteligente și un preț accesibil, instalarea acesteia fiind la fel ca la orice altă cameră de supraveghere.

Caracteristici

Durabilitate și dimensiuni reduse

DH-TPC-BF2120 este o cameră termică de dimensiuni reduse, respectiv 238.6mm x 90.4mm x 90.4mm (9.39″ x 3.56″ x 3.56″). Camera are un grad de protecție IP67 ce asigură protecție la apă, praf și alți contaminanți.

Două canale video. Iluminator IR.  

Camera cu termoviziune recent lansată combină o cameră termică pentru vizualizare pe întuneric total și o cameră optică cu senzor Sony STARVIS™ pentru a obține imagini colorate de înaltă rezoluție, iar pe timp de noapte led-ul IR se activează pentru a nu pierde niciun detaliu din cauza iluminării scăzute. Camera se conectează folosind o singură adresă IP.

Funcții inteligente

În plus față de funcțiile ROI (Region of Interest) și PIP (Picture-in-Picture), modelul DH-TPC-BF2120 suportă multiple funcții inteligente (detecție barieră virtuală, obiect abandonat/lipsă), precum și avertizare la pericol de incendiu și livrarea mesajelor de alarmă.

Folosind tehnologia de imagine termică, noua cameră este capabilă să descopere flăcările ascunse într-un mod rapid și eficient, lucru greu de realizat cu sistemele de securitate obișnuite. Aceasta localizează cu precizie focul, permițând astfel un răspuns rapid pentru a evita extinderea acestuia.

Aplicații

Protecție perimetrală

Camerele termice DH-TPC-BF2120 pot fi utilizate pentru a forma un sistem perimetral de detecție a intrușilor, care se comportă ca o barieră virtuală, utilizând tehnologia termică. Când este instalată la înălțimea recomandată de 5 metri și cu un câmp de vizualizare de 56°×44°, o cameră acoperă o suprafață de 29 de metri lungime. Indiferent dacă este zi sau noapte, atâta timp cât cineva pătrunde în zona vizată, camera va trimite un avertisment centrului de control. Este astfel o alegere ideală pentru aplicații cum sunt parcurile rezidențiale, parcuri industriale, grădini sau spații de parcare mari.

Detectarea incendiilor

Spațiile interioare ample care conțin bunuri prezintă un pericol de incendiu care este dificil de descoperit cu ajutorul detectorului de fum. Oricât de mare ar fi rezoluția camerelor de supraveghere, acestea nu pot detecta cu exactitate locația și amploarea incendiilor care pot surveni, însă datorită tehnologiei termice, modelul DH-TPC-BF2120 este perfect pentru depozite, săli de expoziții etc.

camere termice Dahua

Mini camera termică recent lansată de Dahua este o combinație perfectă între funcții inteligente, accesibilitate, rentabilitate și eficiență ridicată, făcând-o astfel o soluție unică pentru aplicații de supraveghere mici și mijlocii. Suportând protocolul ONVIF, modelul DH-TPC-BF2120  este compatibil cu platformele VMS de pe piață (Genetec, Milestone), precum și cu DSSul Dahua.

Pentru mai multe detalii cu privire la modelul nou lansat, contactați departamentul tehnic KMW Systems.

Camerele termice din portofoliul KMW Systems le găsiți pe kmw.ro.

 

 



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *