Dahua alege Synopsys pentru securizarea dispozitivelor IoT

Recent, Dahua a anunțat integrarea platformei Synopsys pentru a crește securitatea echipamentelor IoT (Internet of Things) și a soluțiilor pe care le oferă clienților. Prin implementarea portofoliului de servicii Synopsys, Dahua își consolidează poziția, dezvoltând securitate și calitate în cadrul ciclului de dezvoltare software.

IoT

Scopul deciziei luate de Dahua Technology este de a oferi clienților companiei cea mai bună calitate și cele mai sigure dispozitive conectate la Internet. Soluțiile și serviciile oferite de Synopsys permit diminuarea riscurilor legate de software prin construirea securității în procesul de dezvoltare, minimizând astfel vulnerabilitățile și riscurile ce pot afecta securitatea produselor. Abordarea privind problemele de securitate include utilizarea mai multor tehnologii, inclusiv analiză statică, teste de tip fuzz și analiza compoziției software-ului. De asemenea, Dahua Technology s-a alăturat și comunității Building Security in Maturity Model (BSIMM) și va fi supusă unei evaluări BSIMM, un proces complex ce oferă o viziune obiectivă referitoare la această inițiativă de securitate software. Astfel, pe baza rezultatelor, Dahua va evalua programul de securitate software ce va fi folosit pentru a ghida eforturile de îmbunătățire continuă a securității și a calității produselor.

Pe măsura ce companiile introduc pe piață dispozitive IoT, este esențial să se asigure securitatea acestora, protejarea datelor și confidențialitatea clienților. Decizia Dahua de a colabora cu Synopsys evidențiază angajamenul acestora de a a furniza clienților dispozitive IoT care să încorporeze cel mai înalt nivel de securitate.

Despre Synopsys

Synopsys este printre cele mai mari companii de software din lume, fiind o lungă perioadă de timp lider în domeniul EDA (electronic design automation) și semiconductoare IP. Compania deține un portofoliu cuprinzător ce răspunde cerințelor de securitate ale dispozitivelor IoT.



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *