De ce să utilizezi camere de supraveghere cu tehnologie Starlight?

Camerele de supraveghere cu tehnologie Starlight oferă avantajul obținerii unor imagini de înaltă calitate în condiții de iluminare scăzută. Acestea dispun de senzori speciali ce fac posibilă obținerea imaginilor chiar și în condiții de luminozitate dificile, prin creșterea sensibilității la lumină. O cameră Starlight este capabilă să ofere imagini mai clare și cu mai multe detalii decât camerele normale, iar algoritmul încorporat îmbunătățește calitatea imaginii. Acestea se adaptează automat la schimbările de lumină.

starlight

Senzor mai puternic, calitate mai bună a imaginii

Sony a lansat pe piață senzorul Starvis, proiectat pentru aplicații industriale, inclusiv supravegherea securității. Acesta se caracterizează printr-o sensibilitate foarte crescută pe lumină scăzută.

Senzorii STARVIS fac posibile imagini de înaltă calitate în condiții de lumină foarte dificile, prin creșterea sensibilității la lumină până la 2000 mV/1µm2. Dahua a încorporat acest tip de senzor în gama de produse Starlight obținându-se astfel performanțe incomparabile în condiții de iluminare scăzută. Chiar și în condiții de întuneric, atunci când nu se iluminează cu infraroșu, senzorul STARVIS permite obținerea unor imagini cu o definiție foarte bună a nuanțelor.

Starvis

Sursa: www.sony-semicon.co

                                                               

 

De asemenea, camerele de supraveghere Starlight au și posibilitatea utilizării funcțiilor de tip slow shutter, atunci când condițiile de iluminare devin provocatoare. Scopul este de a capta mai multă lumină, astfel încât să se continue înregistrarea în culori, chiar și fără iluminare suplimentară (ex: clar de lună). Pe lângă senzorul STARVIS, camerele Starlight Dahua au  încorporat și un algoritm special care îmbunătățește calitatea imaginii, reducând zgomotul de imagine captată în condiții dificile. Pe timp de zi, paleta de culori este mult mai fin redată datorită sensibilității senzorului STARVIS ce poate sesiza cele mai fine diferențe de nuanțe. În plus, camerele Starlight Dahua dispun de True WDR (120dB) ce ajustează sursa de lumină pentru a fi identificate detalii precise pentru situațiile în care există contraste puternice de lumină.

WDR(120dB)

Camere IP Dahua cu tehnologie Starlight

Camerele IP Dahua cu tehnologie Starlight nu doar că asigură performanțe excelente în condiții de iluminare dificile, dar dispun în același timp și de funcții inteligente, ce duc supravegherea video la un nivel superior. Printre acestea amintim: defog, tripwire, auto tracking, detecție intruși, detecție obiect abandonat, detecție obiect lipsă, detecție facială. Astfel, analiza video devine mult mai facilă. În plus, camerele IP Starlight suportă people counting și heat map, permițând astfel utilizatorilor să identifice punctele cele mai tranzitate din zona supravegheată.

O parte din modelele de camere IP Dahua PTZ Starlight au funcție de auto traking ce poate fi activată manual sau programat. Aceste funcții inteligente oferă mai multă siguranță și o paletă mai largă de oportunități pentru asigurarea securității. Camerele Dahua PTZ Starlight sunt instrumente de supraveghere puternice, la un preț accesibil.

PTZ Dahua

Modele PTZ HDCVI Starlight Dahua

                                                             

 

Camerele Dahua Starlight sunt o soluție eficientă din punct de vedere al costurilor, flexibilă și cu un potențial ridicat pentru condiții de iluminare slabă. Acestea pot fi utilizate cu succes într-o varietate de proiecte (iazuri, transport, bănci, cazinouri, instituții publice etc). Cele mai noi produse Starlight din portofoliul KMW Systems sunt camerele de supraveghere de 2 megapixeli HDCVI, din seria 2231. Pentru mai multe detalii vă rugăm contactați echipa de vânzări.

 



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *