Supraveghere video, Control Acces și Videointerfonie Dahua pentru proiectul Sedona Office Building

Sedona Office Building este un showroom din București cu aparatură fiscală, software și accesorii, pentru care s-au ales soluții de videointerfonie, monitorizare video și control acces de la Dahua. Echipamentele au fost implementate cu ajutorul instalatorului Sensortech și a importatorului KMW Systems.

videointerfonie Dahua

Sursa: www.aparatura-fiscala.ro

Soluția ce asigură securitatea angajaților, clienților și echipamentelor din interior cuprinde trei componente: videointerfonie, control acces și supraveghere video.

Prezentare soluție

Primul pas pentru securizarea clădirii a fost implementarea unui videointerfon la intrare în clădire, modelul folosit fiind VTO2000A-C. Acesta este completat de un modul pentru butoanele de apel VTO2000A-B, ce asigură atât un management eficient al celor ce pătrund în showroom cât și un confort sporit angajaților.

Pe lângă soluția de videointerfonie, proiectul cuprinde și un sistem de Control Acces ce permite doar persoanelor autorizate acces în birourile, arhiva, magazia și service-ul din clădire. S-au utilizat centrale de tip ASC1204B și cititoare ASR1100A și ASR1100B.

În ceea ce privește soluția de supraveghere video, s-a decis asupra unor echipamente HDCVI Dahua, respectiv camere de supraveghere de 2 megapixeli bullet și dome și echipamente de înregistrare pentabride de tip XVR.

                                                       

 

Mai multe detalii despre soluțiile de supraveghere, Videointerfonie și Control Acces utilizate în cadrul proiectului Sedona Office Building găsiți pe site-ul kmw.ro.



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *