Noi soluții de Videointerfonie și Control Acces în portofoliul KMW Systems

KMW Systems a lansat o gamă proprie de produse de Videointerfonie și Control Acces, cu 5 ani garanție. Noile produse dezvoltate reprezintă opțiuni eficiente și accesibile de securitate, ce pot fi utilizate cu succes în proiecte rezidențiale, clădiri de birouri, vile, bănci, laboratoare, aeroporturi, etc.

control acces si videointerfonie KMW systems

Noua gamă de produse de Videointerfonie cuprinde posturi de exterior și de interior, ce oferă o calitate video foarte bună și transmisie în timp real. Sunt disponibile inclusiv modele wireless pentru un plus de flexibilitate în utilizare.

Posturile de exterior pot fi utilizate fără a fi necesar și un post de interior deoarece permit apelare direct pe telefonul mobil. Acestea oferă acces inclusiv pe bază de card și asigură în același timp o eficiență crescută chiar și pe timp de noapte datorită funcției Night Vision.

Posturile de interior au display de 7″ cu touchscreen, stochează imagini și mesaje video pe micro SD pentru consultare ulterioară și permit în același timp vizualizarea camerelor IP.

Control Acces

Noua gamă de Control Acces este ideală pentru proiecte de mărimi și complexități diferite, datorită multiplelor avantaje pe care le oferă. Sistemul este scalabil, astfel că extinderea acestuia prin adăugarea unor resurse adiționale în funcție de necesitățile de securitate nu îi afectează funcționalitatea și eficiența.

Controllerele KMW asigură acces pe bază de card, parolă, amprentă și combinații ale acestora și suportă până la 150.000 de înregistrări, 100.000 de carduri și 128 orare de lucru/vacanță. Acestea dispun și de o serie de funcții avansate ce contribuie la asigurarea unei protecții ridicate (avertizare ușă deschisă, alarmă intruși, alarmă panică, alarmă sabotaj, protecție la transmitere cartelă, protecție la deschidere uși multiple, etc).

Echipamentele de Control Acces funcționează atât independent (standalone), cât și în rețea și dispun de o interfață prietenoasă și ușor de utilizat. Interconectarea cu cititoarele se realizează prin RS485 sau Wiegand. KMW pune la dispoziție și un soft de pontaj gratuit ce oferă rapoarte detaliate de prezență la lucru. Pentru o soluție completă de securitate, sistemele de Control Acces KMW pot fi integrate și cu alte sisteme de securitate (camere de supraveghere).

Noile game de Videointerfonie și Control Acces lansate de KMW Systems asigură un management eficient al accesului pentru o securitate sporită în diverse spații și oferă în același timp flexibilitate și posibilitatea de a le adapta cu ușurință nevoilor de securitate existente.

Important de menționat este faptul că alături de serviciile de vânzare, KMW Systems pune la dispoziția partenerilor săi un departament tehnic dispus să ofere gratuit consultanță de specialitate si unul de service foarte rapid.

videointerfon post de exterior

Post de exterior

Detalii KM-VE101-WP

videointerfon de exterior KM-VI701A-WP

Post de interior

Detalii KM-VI701A-WP

videointerfon ip de interior KM-VI701N-WP

Post de interior

Detalii KM-VI701N-WP

CONTROL ACCES PENTRU 4 IEȘIRI INDEPENDENTE KM-CA404

Control Acces

Detalii KM-CA404

CONTROL ACCES STANDALONE KM-CA102RK

Control Acces

Detalii KM-CA102RK

Cititor RFID KM-CR100

Cititor RFID

Detalii KM-CR100



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *