Noi speed dome-uri KMW Systems cu Inteligență Artificială

KMW Systems și-a extins portofoliul de produse cu noi echipamente ce se bazează pe inteligență artificială și algoritmi deep learning, lansând două modele de speed dome-uri IP.

Speed dome-urile KM-SD225C-IP-AI și KM-SD225D-IP-AI sunt dotate cu funcții avansate de protecție perimetrală (tripwire, detecție intruși), detecție facială, SMD Plus (Smart Motion Detection Plus) și detecție obiect abandonat/lipsă ce asigură o monitorizarea video superioară și completă.

speed dome kmw cu ai

Caracteristici

Protecție perimetrală – tripwire și detecție intruși

KM-SD225C-IP-AI și KM-SD225D-IP-AI asigură o protecție perimetrală avansată datorită algoritmilor deep learning încorporați, putând declanșa alarme în funcție de tipul țintei – persoane sau vehicule. Precizia alarmelor este îmbunătățită, iar alarmele false cauzate de animale, frunze sau lumină foarte puternică sunt filtrate automat.

Tehnologie Starlight

Noile produse lansate sunt dotate cu tehnologie Starlight și senzori speciali, foarte sensibili la lumină scăzută ce redau imagini clare și cu detalii amănunțite chiar și în medii întunecate. Smart IR-ul puternic (100/150m) contribuie de asemenea la obținerea unor imagini performante în proiectele de securitate unde condițiile de iluminare sunt dificile.

SMD Plus – Smart motion detection

Funcția Smart Motion Detection Plus a noilor speed dome-uri  îmbunătățește precizia alarmelor datorită capacității de a detecta și recunoaște țintele de interes – persoane și vehicule, supravegherea video devenind astfel mult mai eficientă.

Wide Dynamic Range

Datorită funcției Wide Dynamic Range KM-SD225C-IP-AI și KM-SD225D-IP-AI oferă imagini performante chiar și în condițiile în care există contraste puternice de lumină în zona supravegheată. Zonele luminoase și cele întunecate care apar simultan sunt optimizate, rezultând  imagini vii și colorate.

Auto-traking

Auto-traking-ul controlează funcțiile pan/til/zoom ale speed dome-ului KM-SD225D-IP-AI pentru a urmări în mod automat o țintă aflată în mișcare. Acțiunea de auto-tracking poate fi declanșată manual sau automat, prin reguli definite.

Compresie H.265+

KM-SD225C-IP-AI și KM-SD225D-IP-AI  au compresie H.265+ ce reduce rata de biți și spațul de stocare cu până la 70% față de varianta H.265.

Cele două speed dome-uri cu inteligență artificială lansate de KMW Systems sunt soluții avansate ce oferă o acuratețe ridicată și mai multă flexibilitate, ducând astfel supravegherea video la un nivel superior. KM-SD225C-IP-AI și KM-SD225D-IP-AI  beneficiază de 5 ani garanție.

speed dome cu AI KM-SD225C-IP-AI

Speed dome cu AI

Detalii KM-SD225C-IP-AI

speed dome cu ai KM-SD225D-IP-AI

Speed dome cu AI

Detalii KM-SD225D-IP-AI



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *