KMW Systems a lansat platforma B2B KMW

Pentru a facilita interacțiunea cu partenerii săi, KMW Systems a lansat o platformă business to business. Odată cu lansarea B2B KMW, clienții au posibilitatea de a plasa comenzi online oricând și de a verifica în timp real stocurile, prețurile și promoțiile disponibile.

B2B KMW

Platforma B2B KMW este disponibilă accesând www.b2b.kmw.ro sau folosind butonul B2B KMW din meniul  site-ului www.kmw.ro. Comenzile prin platformă presupun crearea unui cont de utilizator în prealabil. Odată cu crearea acestui cont, clienții vor putea beneficia de toate avantajele pe care noua platformă le oferă.

“Dezvoltarea platformei KMW B2B vine ca un răspuns la nevoile partenerilor noștri. Acum ei vor găsi tot ce au nevoie într-un singur loc, iar procesele de achiziție vor fi automatizate și mai eficiente pentru ca partenerii noștri să câștige timp și să se bucure de o colaborare cât mai flexibilă și plăcută.” – a declarat Marius Gavriluță, managerul general al KMW Systems.

Avantajele platformei B2B KMW

Disponibilitate: platforma este disponibilă 24/7. Se pot plasa comenzi online oricând, indiferent de programul de lucru și de disponibilitatea agenților de vânzări. Timpul de achiziție este mai mic și procesul de preluare al comenzilor este automat.

Eficiență: platforma B2B KMW permite acces la produse, prețuri, stocuri și promoții în timp real. Achizițiile devin astfel mai simple, mai rapide și mai comode.

Navigare prietenoasă: sunt disponibile pe site o serie de filtre avansate pentru a găsi produsele dorite rapid și într-un mod cât mai facil. De asemenea, în cazul în care clientul este indecis, există pe platformă  opțiunea de a compara mai multe produse, facilitându-se astfel luarea celei mai bune decizii.

Tot pentru o navigare cât mai plăcută și eficientă, produsele de pe platforma B2B KMW pot fi afișate și după modul Afișare tip listă multiplă ce permite efectuarea comenzilor foarte rapid.Tot în acest scop s-a creat pe site și posibilitatea de a importa o comandă folosind un fișier de tip CSV. Această opțiune este disponibilă în contul fiecărui utilizator.

Partenerii KMW înscriși în B2B își pot crea o listă cu produse favorite, de unde pot urmări evoluția acestora în timp. Odată salvate în această listă, echipamentele pot fi adăugate rapid în coșul de cumpărături.

Platforma B2B conține și o secțiune dedicată cu promoții active, clienții fiind astfel mereu la curent cu produsele pe care le pot achiziționa la preț special.

Informații personalizate: odată cu crearea contului pe platforma B2B, utilizatorii au acces rapid la informații legate de istoricul și stadiul comenzilor, facturi, solduri și oferte personalizate.

Retur și service simplificate:  fiecare utilizator al platformei găsește în contul său formulare de retur și de service, desfășurarea acestor procese fiind astfel simplificată.

Accesibilitate: platforma B2B KMW poate fi accesată de oriunde și de pe orice dispozitiv care are conexiune la internet (computer, laptop, tabletă, telefon).

Important de menționat este și faptul că toate comenzile plasate prin intermediul noii platforme KMW beneficiază de transport gratuit. Acest avantaj este valabil și pentru transportul coletelor retur și a celor venite în service. De asemenea, consultanța și suportul tehnic oferit de echipa KMW Systems sunt gratuite. Mai multe detalii despre avantajele oferite de KMW pot fi consultate aici.



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *