KMW Systems și Dahua sărbătoresc 10 ani de colaborare

KMW Systems și Dahua sărbătoresc un moment extrem de important și plin de semnificație. S-au împlinit 10 ani de când KMW Systems a devenit importatorul Dahua în România, colaborarea fiind una de un real succes pentru ambele părți, după cum declară reprezentanții celor două companii.

10 ani colaborare KMW si Dahua

KMW Systems a fost primul importator Dahua în România și printre primii din Europa, fiind pilonul principal în construirea notorietății de care astăzi se bucură Dahua pe piața din România.

Cei 10 ani de colaborare cu Dahua Technology au lăsat în urmă eforturi ambițioase și multă muncă pentru ca azi KMW Systems să devină o afacere matură, dar în continuă dezvoltare, care pune accent pe respect față de clienți, o echipă profesionistă mereu orientată către nevoile acestora și nu în ultimul rând pe echipamente de calitate.

Produsele Dahua se află în topul preferințelor specialiștilor și utilizatorilor, fiind utilizate pe scară largă în peste 180 de țări și regiuni de pe întreg globul. Nominalizările din ultima perioadă obținute de Dahua îi întăresc poziția de inovator, de companie model, cu o influență majoră în industria CCTV.

Chiar și după 10 ani, KMW Systems rămâne principalul importator Dahua în România, oferind clienților săi o serie de facilități menite a oferi flexibilitate și condiții avantajoase de colaborare: suport tehnic gratuit, service rapid, transport gratuit, stocuri suficiente chiar și pentru cele mai complexe proiecte și posibilitatea de a lua în test produsele.

Perioada următoare se anunță a fi de asemenea una de succes, cu noutăți în ceea ce privește  portofoliul de produse și soluțiile de securitate oferite, precum și cu oferte imbatabile. Eforturile KMW Systems se vor îndrepta în continuare către promovarea brandului Dahua Technology și oferirea unor soluții viabile și eficiente clienților săi.

                                                       


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *