Avantajele sistemelor de Control Acces Dahua

În condițiile unor nevoi de securitate din ce în ce mai complexe, alegerea unor sisteme de securitate potrivite este un aspect esențial atât pentru protecția angajaților cât și a afacerilor. Prezența unui sistem ce asigură protecție printr-un acces restricționat devine în multe cazuri indispensabilă, iar sistemele de Control Acces Dahua pot fi o soluție ideală oferind flexibilitate și eficiență pentru proiecte diverse ca mărime și complexitate.

Control Acces Dahua

Avantajele cheie ale sistemelor de Control Acces de la Dahua sunt:

– scalabilitate: astfel că extinderea sistemului de Control Acces prin adăugarea unor resurse adiționale în funcție de nevoile de securitate existente nu afectează funcționalitatea și rezultatele obținute. Controllerele de la Dahua permit până la 100.000 de carduri valide.

– flexibilitate și posibilitatea de a fi personalizate în funcție de nevoile de securitate existente: sistemele de Control Acces Dahua au opțiuni diverse, astfel că pot fi cu ușurință adaptate proiectelor în care sunt utilizate.

– pot fi integrate și cu alte sisteme de securitate (camere de supraveghere) creându-se astfel o soluție completă de securitate.

– funcțiile și caracteristicile lor sunt diverse și complexe: controllerele Dahua oferă informații despre deținătorul cardului de acces, suportă până la 300.000 de înregistrări, 100.000 de carduri valide, 128 orare de lucru/ vacanță și suportă acces pe bază de card, parolă, amprentă sau combinații ale acestora. De asemenea acestea dispun și de funcții avansate (avertizare când ușa este deschisă, alarmă intruși, alarmă panică și alarmă sabotaj) pentru protecție maximă.

Anti-pass back (protecție la transmiterea cartelei), multi-door interlock (protecție la deschiderea ușilor multiple), multi card open (necesită prezentarea mai multor carduri pentru deschiderea ușii), remote verification (permite validarea accesului de la distanță de către un operator) și funcția watch dog (ce nu permite blocarea echipamentului) sunt alte facilități ce fac din sistemele de Control Acces Dahua o variantă excelentă pentru asigurarea securității.

– permit generarea unor rapoarte pentru evenimentele de acces realizate (inclusiv de pontaj, după timp, ușă, controller, ID-ul userului etc). Rapoartele pot fi exportate în format csv sau excel.

– Dahua a dezvoltat echipamente de Control Acces care funcționează atât independent (standalone) cât și în rețea. Sunt disponibile de asemenea o varietate de cititoare mifare sau EM-ID cu funcții avansate ce suportă card, parolă sau amprentă și cu un raport calitate-preț foarte avantajos. Interfața sistemelor este foarte prietenoasă și ușor de folosit, iar interconectarea cu cititoarele se realizează prin RS485 sau Wiegand.

Sistemele de Control Acces Dahua asigură acces restricționat, ajută la evitarea diverselor incidente neplăcute (pătrunderea unor intruși, furturi etc), iar utilizarea acestora elimină grijile privind duplicarea accesului (așa cum se poate întâmpla în cazul cheilor). De asemenea, un alt avantaj notabil se referă la posibilitatea de a acorda acces de la distanță.

Sistemele de Control Acces Dahua pot fi utilizate cu succes în proiecte diverse (clădiri de birouri, bănci, centre comerciale, școli, aeroporturi, închisori, laboratoare etc), fiind printre cele mai sigure și eficiente soluții de securitate.

                                                                       

 

Echipamente Control Acces Dahua disponibile în oferta noastră:

Control Acces 4 ieșiri

Detalii ASC1204B

Control Acces standalone

Detalii ASI1212A

Control Acces standalone

Detalii ASI1212D

Cititor RFID

Detalii ASR1101A

Cititor RFID amprentă

Detalii ASR1101A(V2)

Cititor RFID waterproof

Detalii ASR1201D-D

Vezi pe site întreaga gamă de produse Control Acces de la Dahua!



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *