Dahua a lansat sisteme de supraveghere IP cu ePoE

Dahua Technology, furnizor de soluții de top din industria de supraveghere video a lansat sisteme IP cu ePoE (extended Power over Ethernet), respectiv camere de supraveghere, switch-uri și echipamente de înregistrare.

ePoE

Noile sisteme lansate suportă transmisie pe o distanță de până la 800 de metri între camera ePoE și switchul ePoE sau NVR-ul ePoE cu switch încorporat. Se depășește astfel limitarea pe care o are standardul PoE (distanța de transmisie de până la 100 de metri între porturile de rețea) și elimină necesitatea unor dispozitive de extensie Ethernet sau a unor switchuri suplimentare.

Caracteristicile produselor lansate

  • Transmisie: 800m, 10Mbps, 13W sau 300m, 100Mbps, 25.4W
  • Configurare automată, plug&play
  • Ideale pentru migrarea către sistemele IP – video, audio, control și alimentare prin cablu coaxial (4 în 1)  cu adaptor LR1002 ePoE la BNC.

Seria de camere ePoE

Cu o rezoluție între 1080P și 4K, noua serie de camere lansată răspunde și celor mai exigente cerințe de supraveghere, fiind o alegere ideală pentru proiectele de supraveghere unde există nevoi de transmitere pe distanțe lungi. Camerele sunt bullet, dome sau box, sunt dotate cu lentilă fixă sau varifocală, iar o parte din modele sunt dotate și cu funcții inteligente.

camere ePoE

Echipamente de înregistrare ePoE

Noile NVR-uri lansate au 8 porturi ePoE ce suportă transmisie pe distanțe lungi atunci când sunt conectate la camere ePoE. Sunt disponibile 3 modele cu 2/4/8 porturi SATA, în funcție de necesitatea de stocare a proiectului. Acestea suportă 4K și păstrează caracteristicile principale ale seriei NVR500-4KS2, respectiv smart detection, face detection, H.265+ etc.

Switch-uri ePoE

Switch-urile recent lansate asigură o distanță de transmisie de până la 800 de metri. Modelul PFL2106-4ET-96 are 4 porturi ePoE ce suportă transmisie pe distanțe lungi (300m@100Mbps/800m@10Mbps/EoC) când este conectat cu camere din aceeași serie. Sunt plug & play și nu necesită configurare pentru a realiza transmisia pe distanțe lungi. Design-ul este industrial, are protecție ridicată împotriva trăsnetului și funcționează în medii cu temperaturi cuprinse între -30°C~+65°C. Switch-ul este compatibil de asemenea și cu camere care nu sunt ePoE.

ePoE switch

Sistemele IP ePoE sunt o soluție foarte eficientă, transmițând pe o distanță de până la 800 de metri prin cablu Cat5. Se simplifică foarte mult construcția rețelei, iar costurile de instalare și întreținere sunt mai mici.

sistem ePoE

IP ePoE

Modele disponibile în oferta noastră:

Cameră IP dome 4Mp

Detalii IPC-HDBW4431E-ASE

Cameră IP dome 4Mp

Detalii IPC-HDW4431EM-ASE

Cameră IP bullet 4Mp

Detalii IPC-HFW4431E-SE

Cameră IP bullet 2Mp

Detalii IPC-HFW5231E-ZE

Cameră IP bullet 4Mp

Detalii IPC-HFW5431E-ZE

Cameră IP bullet 6Mp

Detalii IPC-HFW5631E-ZE

Cameră IP bullet 8Mp

Detalii IPC-HFW5831E-ZE

Switch ePoE 4 porturi

Detalii PFL2106-4ET-96



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *