Dahua ocupă o poziție superioară în topul producătorilor de securitate Security 50, în 2018

Anul 2018 a fost unul de succes pentru Dahua Technology din mai multe puncte de vedere. Rezultatele remarcabile obținute au fost demonstrate inclusiv de poziția ocupată anul acesta în clasamentul Security 50, unul dintre cele mai importante și influente rapoarte din domeniul securității.

Security 50

 

Pe baza veniturilor din vânzări, Dahua s-a clasat pe a doua poziție anul acesta în top, o poziție superioară comparativ cu anul precedent. Creșterea vânzărilor a fost una substanțială, cu peste 40% față de anul 2017.

Anul 2018 a fost unul plin de realizări pentru Dahua. Au fost lansate o serie de produse cu tehnologie AI pentru diverse scenarii (protecție perimetrală avansată, recunoaștere și identificare facială, people counting), o parte din produsele lansate obținând premiul de „Produsul Anului” în domeniul Inteligenței Artificiale (IPC-HDW8341X-3D , IVSS7016DR-4T).

Au fost deschise de asemenea 54 de noi filiale și 22 de puncte de service pentru a deservi cât mai eficient clienții din toată lumea. În plus, Dahua a înființat Centrul European de Aprovizionare pentru a furniza piețelor europene livrare mai rapidă și mai facilă.

Poziția a doua în topul Security 50 obținută de Dahua este rezultatul angajamentului Dahua față de clienți și a eforturilor permanente pentru a le pune la dispoziție soluții inovatoare, bazate pe nevoile reale din piață.

Găsiți pe kmw.ro mai multe informații privind produsele Dahua furnizate de importatorul KMW Systems.



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *