Dahua, în topul producătorilor de securitate din lume în 2017

Security 50 este unul dintre cele mai importante, cuprinzătoare și influente rapoarte ce clasifică producătorii de securitate de top din lume pe baza veniturilor obținute din vânzări. În anul 2017, Dahua Technology s-a clasat pentru prima dată în top 3, obținând o poziție superioară celei din anul precedent.

Dahua Technology

Această recunoaștere a meritelor demonstrează încă o dată performanțele remarcabile și dedicarea permanentă a companiei Dahua Technology pentru inovare în domeniul supravegherii video.

În anul 2016, Dahua Technology s-a concentrat pe inovație, calitate și servicii pentru a crea plus valoare în domeniul managementului orașelor, operaționalizarea afacerilor și siguranța cetățenilor. În anul 2017 a continuat să investească în cercetare și dezvoltare, culminând cu lansarea unor produse inteligente și performante, bazate pe tehnologii de învățare profundă (Deep Learning) și inteligență artificială. S-a investit de asemenea în produse inovatoare, dezvoltând soluții personalizate de securitate end-to-end.

2017 – Anul IoT și a Inteligenței Artificiale

Anul 2017 a fost unul de referință pentru activitatea producătorului Dahua, în special datorită integrării IoT (Internet of Things) și Inteligenței Artificiale în diverse aplicații de securitate, având un rol foarte important în recunoașterea vehiculelor și a persoanelor.

Pentru a-și deservi cât mai eficient partenerii și clienții aflați în peste 180 de țări, Dahua preferă să fie cât mai aproape de aceștia, astfel că în prezent dispune de 35 de filiale, în zone diferite de pe glob.

Strategia centrală adoptată de Dahua Technology este globalizarea. Având misiunea de a contribui la o societate mai sigură și la o viață mai inteligentă, Dahua va continua să se concentreze pe inovație, calitate și servicii pentru a-și deservi partenerii și clienții din întreaga lume.

Informații despre produsele Dahua furnizate de importatorul KMW Systems găsiți pe kmw.ro.



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *