Camerele Dahua, testate pentru o fiabilitate maximă

Utilizate pe o scară largă în peste 180 de țări și regiuni de pe întreg globul, produsele și soluțiile oferite de Dahua trebuie să răspundă cerințelor de utilizare în medii dificile.

Pentru a respecta standardele înalte, camerele Dahua au fost supuse unor teste, iar în majoritatea cazurilor acestea au depășit cerințele standard din industrie. Scopul a fost de a demonstra că produsele oferă fiabilitate maximă atunci când sunt utilizate.

camerele Dahua

Rezistență la impacturi fizice

Instalate în diverse proiecte de securitate în exterior sau în interior, camerele Dahua sunt adesea supuse unor impacturi fizice de intensități diferite (pietre mici suflate de vânt, zgârieturi provocate de ramurile copacilor, obiecte aruncate intenționat în camere etc). După cum arată rezultatele testelor, camerele Dahua antivandal răspund cu succes diverselor impacturi fizice, reducând astfel costul întreținerii lor.

Validarea produselor: camerele de supraveghere de exterior au trecut testul IK10 (prin care o minge din oțel de 5 kg a căzut deasupra camerei de la 40 de cm, generând 20 de jouli de energie de impact pe întreaga suprafață a camerei, inclusiv 3 impacturi pe lentilă). Pentru camerele de interior standardele variază de la IK06 la IK10, acoperind majoritatea scenariilor posibile.

Vibrații: durata de viață a produselor nu este afectată

În anumite situații, camerele Dahua sunt instalate în spații cu vibrații de înaltă frecvență (în apropierea căilor ferate, podurilor etc). Camerele Dahua nu doar că garantează o funcționare fără probleme, dar își mențin în același timp și durata de viață, chiar și în împrejurări extreme.

Validarea produselor: camerele au fost testate cu o frecvență de până la 200Hz cu accelerație de 1G de la axele X, Y și Z timp de 4,5 ore, asigurând o funcționalitate normală. În cazul camerelor suspendate care funcționează în condiții extreme, pentru a se asigura că nu vor cadea, se efectuează un test suplimentar, cu vibrații de trei ori mai mari. În acest caz, camerele de supraveghere Dahua s-au dovedit a fi capabile de a rezista mult mai mult decât media standard.

Temperatură: fiabilitate 10 grade peste intervalul standard

Camerele Dahua sunt proiectate pentru a avea o durată de viață îndelungată chiar și atunci când funcționează în medii cu temperaturi extreme, economisind astfel costurile de reparare sau înlocuire. De exemplu, modelul SD6AE230F-HNI funcționează fără probleme pe muntele Everest, la 5000 de metri deasupra nivelului mării.

Validarea produselor: camerele au fost supuse testelor de temperatură pentru o perioadă de 16 ore, cu o temperatură specificată. În plus, acestea au trecut și prin teste HALT și ALT pentru a se asigura că funcționează normal la temperaturi cuprinse între -50℃ și 80℃ (depășind standardul de -40℃ și 70℃).

Umiditate

Temperatura și umiditatea extremă reprezintă amenințări majore pentru buna funcționare a camerelor de supraveghere, însă camerele Dahua răspund cu succes chiar și atunci când sunt instalate în medii precum muntele Everest, pădurea tropicală Amazon Rainforest sau deșertul Hobq.

Validarea produselor: Au fost făcute teste pe baza standardelor internaționale, asigurându-se că toate camerele Dahua sunt capabile să funcționeze în medii cu umiditate între 0 și 100%.

Rezistență la apă

Camerele Dahua sunt capabile să reziste în medii unde există precipitații abundente și de asemenea la spray-uri pulverizate intenționat sau accidental.

Validarea produselor: Camerele de supraveghere de exterior trebuie să treacă testele IPX6 și IPX7.
Testul IPX6 presupune pulverizarea suprafeței camerei cu apă 100±5 L/min timp de 3 minute. De menționat este faptul că Dahua testează camerele timp de cel puțin 10 minute în aceste condiții, ceea ce înseamna o rezistență la apă de 3 ori mai mare față de standardul impus.

Protecție împotriva coroziunii

Mediul umed și sărat din anumite zone unde este necesară supraveghere video (porturi sau aeroporturi), poate determina coroziunea echipamentelor de supraveghere din metal.

Validarea produselor: În urma testelor efectuate, camerele Dahua au obținut performanțe de 4 ori mai mari decât standardele internaționale în ceea ce privește protecția împotriva coroziunii.

Concluzii

În plus față de testele mai sus menționate, camerele Dahua au trecut și un test care scade riscul de deteriorare în timpul transportului, unul care promite o durată de viață de cel puțin 4 ani în condiții normale și un test de rezistență la praf.
Toate testele efectuate de camerele Dahua asigură performanțe ridicate pentru clienții din întreaga lume, demonstrând încă o dată misiunea companiei de a contribui la o societate mai sigură și o viață mai inteligentă.



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *