Dahua lansează generația HDCVI 5.0

Dahua a lansat recent HDCVI 5.0, cea mai nouă generație din portofoliu, cu o serie de avantaje revoluționare pentru utilizatori.

HDCI 5.0

Avantaje oferite de seria HDCVI 5.0

Protecție perimetrală

Seria HDCVI 5.0 detectează potențiale riscuri și trimite alarme utilizatorilor pe baza unor reguli de mișcare, tripwire sau intruziune, asigurând astfel protecție perimetrală avansată.  Sistemul realizează analize inteligente care filtrează obiectele minore (frunze, insecte, animale etc), ceea ce conduce la reducerea alarmelor false și creșterea eficienței.

Recunoaștere facială

Noua serie lansată este capabilă să compare fețele persoanelor aflate in raza de monitorizare cu cele încarcate în baza de date, identificând astfel suspecții și acționând în consecință (fie prin activarea unor alarme, fie permițând trecerea liberă a persoanelor  fără a fi necesar și control la intrare).

Sistemul HDCVI 5.0 suportă recunoaștere facială până la 24pic/s, 20 de baze de date și 100.000 de imagini faciale.

Căutări inteligente

Caracteristicile faciale (gen, vârstă, barbă, ochelari, etc) formează metadate ce fac posibilă realizarea unor căutări inteligente prin realizarea unor comparații cu bazele de date existente sau prin potrivirea cu caracteristicile de identitate, crescând astfel eficiența și acuratețea sistemului.

Dezactivare activă

Beneficiind de senzor de mișcare PIR ce îmbunătățește precizia și reduce spațiul de stocare utilizat, seria HDCVI 5.0 nu doar că trimite alarme în timp real, dar și avertizează asupra intrușilor.

Starlight & Full-Color

Cu o rezoluție de până la 4K, senzori avansați și unghi de vizualizare larg, camerele Starlight din noua serie lansată oferă imagini performante chiar și în condiții de iluminare scăzută.

Camerele Full-Color oferă informații cromatice (culoarea îmbrăcămintei, a vehiculului) și redau imagini color complete, funcționând chiar și în întuneric total datorită tehnologiei Smart White Light cu care sunt dotate.

Alte avantaje oferite

Compresia Smart H.265+ ce reduce cu până la 90% spațiul de stocare, precum și o mai bună calitate a sunetului sunt alte avantaje semnificative pe care noua generație HDCVI 5.0 lansată de Dahua le oferă utilizatorilor.



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *