Dahua câștigă două premii “Produsul anului” la categoria Inteligență Artificială

În cadrul evenimentului Security Today, Dahua a obținut două premii “Produsul anului” la categoria Inteligență Artificială.

Inteligență Artificială

Produse premiate

Noul model de cameră lansat de Dahua –IPC-HDW8341X-3D integrează Inteligența Artificială pentru a detecta, analiza și contoriza numărul de persoane care pătrund, ies sau tranzitează o anumită zonă, generând în același timp statistici pe diverse intervale de timp ce pot fi exportate.

Camera are doi senzori de 3MP STARVIS™ CMOS și procesor avansat (VPU) ce permit captarea înălțimii unei ține, pentru a se face astfel distincție între oameni și obiecte și a se oferi în timp real rapoarte relevante.

Modelul IPC-HDW8341X-3D este o variantă ideală pentru a măsura traficul de persoane dintr-un magazin/ centru comercial/ aeroport/ bancă, permițând în același timp analize pentru luarea unor decizii de optimizare a activității (se poate stabili necesarul de personal, performanța magazinului, eficiența unei campanii de marketing prin contorizarea traficului din perioada de desfășurare a acesteia, se pot gestiona mai eficient stocurile etc).

Al doilea produs ce a obținut titlul de “ Produsul anului” este NVR-ul IVSS7016DR-4T.

Acesta are 256 de canale și se bazează pe arhitectură CPU/GPU de înaltă performanță ce combină funcțiile tradiționale de stocare video cu cele de management. NVR-ul suportă rezoluție 4K Ultra HD și este primul NVR cu tehnologie AI lansat de Dahua.

Cu un modul GPU integrat și algoritmi Deep Learning, noul produs realizează analize faciale simultan pe 16 canale. Tehnologia IVSS captează, înregistrează și clasifică diverse trăsături faciale, incluzând vârsta, genul, expresia feței și le compară cu până la 100.000 de fețe din baza de date, afișând date de recunoaștere facială în timp real.

Cele două premii “Produsul anului” obținute reprezintă o recunoaștere a progresului și realizărilor Dahua în domeniul Inteligenței Artificiale.

Dahua Technology își va continua eforturile de a oferi soluții de Inteligență Artificială performante care să contribuie la creșterea siguranței și eficientizarea activităților desfășurate.

camera people counting dahua

Cameră Inteligentă IP People Counting 3Megapixeli
  • 2 x 1/2.8″ 3Megapixeli Progressive scan STARVIS™ CMOS
  • Tehnologie Movidius (analiză video)
  • 25fps@3M (2048×1536)
  • Lentilă 2x 2.8mm; Unghi H: 137°, V: 114°
  • Distanță maximă IR: 10m
  • 2 intrări audio, 2 intrări alarmă
  • Funcții inteligente: peole counting, heat map
  • Precizie contorizare persoane: până la 98%


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *