Camere pentru supravegherea video a copiilor. 7 motive să le achiziționezi.

În contextul societății actuale, supravegherea copiilor printr-un sistem video reprezintă o necesitate din ce în ce mai des întâlnită. Nevoia unui astfel de sistem apare încă de la primele luni ale copilului, pentru supravegherea somnului de la distanță. Ulterior, nevoile se schimbă și o astfel de cameră poate fi utilă atât în supravegherea activității copiilor atunci când sunt într-o altă încăpere, cât și în situația când sunt sub supravegherea altei persoane.

supravegherea video a copiilor
Aceste tipuri de echipamente prezintă funcții care le fac o soluție foarte la îndemână și ușor de folosit.

Funcții utile ale camerelor pentru supravegherea video a copiilor:

  • Monitorizare direct de pe telefonul mobil – accesibilitate maximă a datelor înregistrate. Indiferent de locul în care te afli, poți să accesezi live camerele și să monitorizezi activ zonele vizate.
  • Comunicare bidirecțională – aceste tipuri de camere sunt dispuse atât cu microfon, pentru a capta sunetele din încăpere, cât și cu difuzor, pentru a putea comunica de la distanță cu cei prezenți în camera respectivă.
  • Detecție mișcare și audio – aceste tipuri de camere îți pot trimite direct pe telefonul mobil o notificare dacă în zona monitorizată s-a identificat mișcare sau zgomote puternice. Astfel, nu este necesar să urmărești în permanență redările camerei.
  • Instalare facilă – având în vedere că aceste camere pot fi folosite de sine stătătoare și nu este necesar să le legi la un înregistrator, pot fi instalate cu ușurință de oricine.
  • Vizualizare bună în condiții de iluminare scăzută – camerele de tip home sunt echipate cu IR de 10m, ceea ce face ca imaginile înregistrate pe întuneric să fie clare și detaliate.
  • Imagini de calitate HD si Full HD – aceste camere au senzori megapixel de înaltă definiție, care permit imagini de calitate excepțională, colori vibrante și detalii amănunțite.
  • Sunt wireless – și deși trebuie alimentate, poziționarea lor este mult mai flexibilă. Este necesar doar un router wireless care să le transmită semnal și funcționează în condiții optime în orice punct al locuinței.

 



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *