Parc de edutainment Destiny Park România

Întotdeauna apreciem ideile creative şi credem în educație, de aceea ne-am implicat rapid în acest proiect, alături de multe alte instituții și companii. Destiny Park România este un proiect de securitate 100% KMW.

Destiny Park este primul parc de edutainment din România pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 4 și 14 ani. Parcul este un proiect educațional cu o suprafață de peste 5000 mp, 177 de locuri de parcare și o investiție estimată la 5 milioane de euro.

Pentru siguranța copiilor au fost integrate aici sisteme de securitate și supraveghere video, exclusiv din gama KMW cu 5 ani garanție.
Având în vedere locația și specificul acesteia, acest proiect a avut de bifat câteva cerințe importante, care să asigure o securitate sporită și un confort în utilizarea sistemelor implementate.
Spațiul amplu de 500 mp cu peste 20 de centre de activități a fost principala provocare în acest proiect. Camerele KMW au sarcina de a oferi o supraveghere absolută și eficientă în toate zonele importante din parc din orice unghi.
Fluxul mare de persoane continuu din interiorul clădirii a fost de asemenea provocator și un factor important în alegerea soluției de securitate, deoarece capacitatea maximă a centrului este de 600 de persoane/zi, din care 70% sunt cei mai vulnerabili, copiii.
Supravegherea inteligentă în timp real, chiar și de pe telefon, și analiza înregistrărilor video colectate oferă un plus de control, în vederea identificării nevoilor continue de securitate.
Soluțiile și tehnologiile alese îndeplinesc cele mai exigente cerințe de securitate, oferă performanțe deosebite de înregistrare video în orice condiții și, în același timp, un raport calitate-preț excepțional.
Așadar, ca să ai o idee clară, îți prezentăm echipamentele CCTV incluse în proiect:

  • La exterior, cu funcții tripwire, detecție mișcare și detecție intruși, 2 camere de 4MP Starlight cu lentilă fixă și IR 80m, model KM-IP421TX-AS.
  • La intrarea în parc am optat pentru o cameră de 8MP Full Color cu funcții IVS și perimetrale, lentilă fixă și microfon încorporat, model KM-IP839TY-AS-HF. În plus, camera permite mesaje audio personalizate.
  • Mergem mai departe, până în recepție, unde a fost montată o cameră cu funcție people counting de 5MP, WDR, lentilă fixă și IR 80m, model KM-IP551TX-AS.
  • În recepție, zona de activități și interiorul parcului sunt integrate nici mai mult, nici mai puțin de 55 de camere de 5MP Starlight cu lentilă fixă și IR 30m, model KM-IP421C.
  • În camera tehnică am integrat un NVR performant de 64 canale 4K, IVS, 8 Sata, model KM-NVR7864-4K. Amintim că acest model suportă camere cu AI.
  • Pentru stocarea datelor ne-am bazat pe 5 HDD Toshiba de 10TB și Sata 3. Am ținut cont de numărul de camere, rezoluție, codificare, cadre pe secundă, rată biți și de timpul de înregistrare.
  • La partea de rețelistică am luat în calcul consumul, numărul de porturi, lățimea de bandă, standardul PoE și distanța camerelor față de NVR și am optat pentru:
  • Fluxurile live și înregistrările se pot urmări din camera tehnică de pe 2 monitoare LED industriale de 32″, model KM-LED32.
  • Și, în final, un UPS TED 2100VA/1200W Lcd Line, care are rolul de a asigura funcționarea în bune condiții a echipamentelor conectate, dacă survine o pană de curent sau dacă apar fluctuații de tensiune.

Tot aici, separat de sistemul CCTV, am integrat o super aplicație interactivă pentru cei mici, care pot “testa” camerele noastre de supraveghere cu funcțiile inteligente precum: Recunoaștere facială, People counting, Protecție perimetrală sau termoscanare fără contact direct.

Încrederea se construiește în timp, de aceea sistemele de securitate implementate răspund cu succes nevoilor de securitate ale proiectului, permițând o intervenție promptă și eficientă când situația o impune.

Te-am făcut curios 😊?

Găsești aici și alte proiecte KMW.



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *