Camere video KM-9200IP pentru monitorizarea traficului în Iași

Luna aceasta, Mihai Chirica, primarul interimar al Municipiului Iași, a anunțat amplasarea pe arterele principale a 20 de radare fixe, la care vor fi atașate 20  de camere IP pentru monitorizarea traficului.  Acestea din urmă vor putea transmite informații direct Dispeceratului de Poliție local.

Modelul de cameră prezentat în cadrul conferinței de presă este KM 9200IP și  se remarcă prin performanță și fiabilitate. Caracteristicile care au stat la baza deciziei de a alege acest model sunt:

  • Senzor Sony Exmor

Sony a dezvoltat senzorul Exmore pentru a combina viteza senzorului CMOS cu tehnologiile avansate acumulate în timpul dezvoltării senzorilor CCD, rezultatul fiind imagini detaliate cu zgomot foarte scăzut. Camerele care au încorporat un astfel de senzor redau imagini clare inclusiv în condiții de iluminare scăzută.

  • IR la 60m

Camerele cu infraroșu oferă luminozitate pe timp de noapte, prin aprinderea automată a LED-urilor și comutarea din modul color în modul alb-negru. Astfel, imaginea este semnificativ îmbunătățită, fiind ideală pentru monitorizarea traficului pe timp de noapte.

  • Lentilă varifocală

 Lentila are funcția de a prelua și focaliza scena pe senzorul de imagine. Lentilele varifocale permit oricând modificarea unghiului de deschidere (aria de supraveghere), pentru a surprinde un camp vizual mai larg sau mai îngust, în funcție de amplasament.

  • Detecție mișcare

Camera poate detecta automat mișcarea din zona de monitorizare. Informațiile sunt prelucrate de NVR sau softul client, unde se pot stabili acțiunile de intervenție. Algoritmul de detecție la mișcare permite reglarea sensibilității în funcție de scenă.

KM-9200IP pentru monitorizarea traficului
Cameră KM-9200IP

Mai multe detalii tehnice despre acest model, puteți afla >> aici<<.



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *