KMW Systems sărbătorește 18 ani de activitate

Pe 28 iunie, sărbătorim împlinirea a 18 ani de activitate. Cu această ocazie, organizăm o tombolă și oferim partenerilor noștri o reducere aniversară de 18% la echipamentele din gama KMW.

KMW Systems sărbătorește 18 ani de activitate

Suntem o companie nascută și crescută în Iași, iar de-a lungul timpului, în cei 18 ani, ne-am remarcat ca un jucător important pe piața sistemelor de securitate din România, fiind în același timp primul și cel mai important distribuitor al brandului Dahua.

Portofoliul nostru cuprinde în prezent gama proprie de echipamente de securitate, dar și echipamente ale unor branduri consacrate la nivel mondial (Dahua, Ajax, Seagate, Toshiba). Soluțiile de supraveghere video, videointerfonie, control acces, efracție și detecție incendiu sunt în topul preferințelor firmelor instalatoare și utilizatorilor finali.

Aniversarea celor 18 ani de activitate este un moment important și plin de semnificație pentru noi, de aceea alegem să marcăm momentul alături de parteneri, cărora le-am pregătit mai multe surprize. Astfel, sărbătorim majoratul KMW Systems cu o reducere aniversară de 18% la toată gama KMW, valabilă marți, 28 iunie. În plus, partenerii care vor efectua comenzi în ziua respectivă vor participa la o tombolă, unde vor putea câștiga 3 testere portabile multifuncționale 4K.

Iată mesajul nostru către voi dragi parteneri

“Sărbătorim 18 ani din povestea KMW, o poveste care a început cu 2 angajați și un portofoliu format din câteva modele de camere video. Acum ne mândrim cu peste 1000 de modele de echipamente din domeniul sistemelor de securitate, dar nu asta ne definește, cât de mare e portofoliul de produse sau cât de mare este volumul vânzărilor. Ce ne definește este legătura strânsă pe care o avem cu partenerii nostri, cărora le mulțumesc că ne sunt aproape. Cea mai frumoasă realizare a companiei KMW Systems este echipa, faptul că suntem împreună după atâția ani și îmi doresc să aniversăm împreună cât mai mulți ani de acum înainte.”

Marius Gavriluță, Manager General la KMW Systems

La KMW credem în colaborări durabile, de aceea atenția noastră se va îndrepta în permanență către oferirea unor soluții viabile și eficiente. În acest sens, oferim consultanță comercială de specialitate pentru identificarea celor mai potrivite soluții în raport cu cerințele și specificului proiectelor, suport tehnic gratuit pentru implementarea soluțiilor propuse, service rapid și livrări fără costuri.

Ne consideram norocoși pentru că întelegem ce înseamnă spirtul de unitate. Pe noi vă puteți baza în orice situație.

Povestea KMW merge mai departe.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *