Dahua integrează camerele IP cu serviciul de cloud Ivideon

Recent, Dahua a venit cu o veste bună pentru utilizatori, anunțând integrarea camerelor IP cu serviciul de cloud Ivideon. Modelele vizate se referă la seria Lite, ECO Savvy 2.0 și camere IP Wi-Fi, care oferă o rezoluție de 1,3 și 3 megapixeli. Seria Eco Savvy 3.0 și XVRurile vor fi integrate în curând.

Dahua integreaza camerel IP cu Ivideon

Seria Dahua Eco-Savvy 2.0 este o variantă excelentă pentru supraveghere video de înaltă rezoluție și claritate, în orice condiții de luminozitate. Eco-Savvy 2.0 sunt eficiente din punct de vedere energetic, au zoom optic 30x, precum și funcții inteligente. Aceste caracteristici conduc la o supraveghere video mai facilă.

Cu o rezoluție de până la 3 megapixeli, camerele de supraveghere IP Wi-Fi Home au în special rol de protecție împotriva furturilor și a altor infracțiuni, aducând avantajul unei instalări facile datorită conexiunii wireless. Imaginile pot fi stocate local, iar utilizatorii pot interacționa cu familia, prietenii sau personalul de la distanță, prin intermediul sistemului audio bidirecțional încorporat.

Avantajele integrării camerelor IP cu serviciul de cloud Ivideon

Integrarea cu Ivideon permite conectarea fără efort a unui număr nelimitat de camere Dahua IP. Indiferent de locațiile lor geografice în Cloud, acestea sunt accesibile prin intermediul oricărui dispozitiv conectat la Internet (PC, Mac, Linux, Web, iOS, Android). Conectarea se face dintr-un singur cont, oriunde în lume. Acum, camerele IP Dahua pot fi conectate la Cloud în câteva minute, fără a fi necesare NVRuri, DVRuri sau servere.

Soluția permite controlul de la distanță pentru mediul de afaceri și acasă, indiferent de numărul de camere monitorizate. Astfel, datorită integrării camerelor IP cu Ivideon, supravegherea video devine mai simplă și mai accesibilă.

Ivideon este singurul serviciu Cloud de rețea pentru supraveghere video cu 15 locații situate în întreaga lume. În prezent, serviciul Ivideon se bucură de peste 1,8 milioane de utilizatori activi și peste 900 de parteneri de afaceri. Acesta deține un sistem complex de notificări pentru evenimente suspecte înregistrate. Două exemple ar fi notificările pentru deconectarea camerei sau detectarea unei mișcări/sunet. Astfel, Ivideon contribuie semnificativ la creșterea funcționalității supravegherii video.



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *