Avantajele camerelor HDCVI 4MP de la Dahua

După ce în anul 2012 Dahua a revoluționat piața sistemelor de securitate lansând tehnologia HDCVI, anul 2016 a venit cu o nouă surpriză, prin lansarea tehnologiei HDCVI 3.0. Datorită acestei recente inovații se preconizează un impact semnificativ asupra industriei în următorii ani.
Astfel, primele soluții de supraveghere video HDCVI de 4 megapixeli, cu transmisie pe cablu coaxial, au fost lansate de Dahua odată cu tehnologia HDCVI 3.0.

Camere HDCVI de 4 megapixeli

În continuare vă prezentăm principalele îmbunătățiri și avantaje aduse de camerele HDCVI de 4 megapixeli:

Imagini de înaltă rezoluție și calitate

Camerele HDCVI de 4 megapixeli de la Dahua redau imagini de înaltă calitate, cu detalii precise și culori exacte. În același timp, acestea pot fi utilizate cu succes și în proiectele unde există condiții de iluminare scăzută.

rezolutie-hdcvi-4mp

Important de menționat este faptul că aceste camere suportă true WDR de 120dB. Acesta contribuie la obținerea unor imagini vii chiar și în cele mai intense contraste de lumină, optimizând în același timp atât zonele întunecate cât și pe cele luminoase.

wdr

Distanță lungă de transmisie

Camerele HDCVI de 4 megapixeli Dahua oferă avantajul unei transmisii real-time pe o distanță lungă. Acestea suportă până la 700 de metri transmisie pentru video HD 4 megapixeli prin cablu coaxial și până la 300 de metri prin cablu UTP.

Multiple ieșiri video

Camerele HDCVI de 4 megapixeli suportă semnal HDCVI și CVBS simultan cu doi conectori BNC. Ieșirile multiple oferă de asemenea avantajul compatibilității cu mai multe dispozitive, inclusiv monitoare și matrici analogice. Mai mult decât atât, camerele HDCVI 4 megapixeli suportă semnal video 16:9 HD fără a deforma imaginea.

Simplitate în instalare

Camerele HDCVI de 4 megapixeli oferă aceeași simplitate și ușurință în instalare ca și sistemele analogice clasice. Acestea se conectează la DVR utilizând medii de transmisie standard: cablu coaxial sau cablu UTP cu video balun.

Camerele HDCVI de 4 megapixeli sunt compatibile cu HCVR-urile din aceeași generație, care se remarcă în special prin:

Compatibilitate maximă

DVR-urile HDCVI 3.0 sunt penta-bride, ceea ce înseamnă că sunt compatibile cu toate tehnologiile CCTV existente: HDCVI, AHD, TVI, IP și analogică. În plus, acestea pot integra senzori externi cu infraroșu, detectoare de fum și multe alte tipuri, asigurând astfel servicii de securitate complete.

Compresie Smart

Compresia Smart H.264+ determină o economisire de până la 70% a lățimii de bandă și a spațiului de stocare.

Funcții inteligente

HCVRurile din generația HDCVI 3.0 sunt dotate cu funcții inteligente tripwire, smart tracking, obiect abandonat/lipsă, detecție intruși și detecție facială. Acestea contribuie semnificativ la obținerea unui nivel calitativ ridicat al supravegherii video.

ivs-face-detect

Camerele HDCVI de 4 megapixeli pot fi utilizate cu succes în proiecte ce vizează siguranța publică, aeroporturi, gări, bănci, centre comerciale, stadioane, centre de recreație, etc.

[ Vezi avantajele soluțiilor HDCVI de 4 MP prezentate de Mihai Stanciu – director tehnic KMW Systems]

                                                               

În oferta KMW Systems găsiți soluții HDCVI de 4MP variate. Pentru mai multe detalii accesați site-ul: www.kmw.ro.



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *