Protejează-te împotriva hoților cu un sistem de alarmă Ajax

Furturile din locuințe sunt, din păcate, fenomene din ce în ce mai răspândite atât în mediul urban, cât și în cel rural. Doar în prima jumătate a anului trecut au avut loc 10.901 de furturi din locuințe, conform IGPR. Sunt cifre alarmante, dar care pot fi reduse printr-o serie de măsuri de prevenire.
Conștientizarea modalităților prin care vă puteți proteja locuința, pentru a nu deveni victime ale furturilor este primul pas în prevenirea acestor infracțiuni.

sistem de alarmă Ajax

Având în vedere că unu din patru furturi este posibil din cauza neglijenței proprietarului, indiferent dacă locuiți la bloc sau la casă, o serie de acțiuni de autoprotecție pot face diferența:

– Nu comunicați informații despre plecările în concediu sau despre plecările pentru o perioadă mai lungă de timp de acasă pe rețelele de socializare. Acestea sunt o sursă de informații pentru infractori. De asemenea nu este recomandat nici postarea unor informații prin care să reiasă că aveți lucruri de valoare în casă.
– Protejați-vă locuința cu încuietori corespunzătoare la uși și la intrările suplimentare; folosiți sisteme de închidere securizate
– Utilizați un sistem de iluminare cu detectori la mișcare
– Montați grilaje la ferestre în cazul în care locuiți la parter sau etajul 1
– Nu lăsați geamurile deschise atunci când plecați de acasă
– Dacă locuiți la casă, luminați-o cât mai bine; tunde-ți și îngrijiți în permanență gardul viu și copacii
– Nu permiteți accesul în locuință persoanelor care vin să vă prezinte diverse oferte promoționale, cu scopuri caritabile sau care pretind că sunt de la diverse instituții, dar nu se pot legitima
– Împrieteniți-vă cu vecinii pentru a crește șansele să vă anunțe în cazul în care observă că este ceva în neregulă
– Montați un sistem de alarmă și apelați la un dispecerat specializat
– Controlați accesul în imobil cu ajutorul unui interfon/videinterfon
– Instalați un sistem de supraveghere video și puneți la vedere o atenționare cu existența acestuia. Inclusiv afișele cu “Atenție! Câine rău!” par să funcționeze și să descurajeze infractorii.

Avantajele unui sistem de alarmă Ajax

O modalitate eficientă pentru protejarea locuinței de infractori este montarea unui sistem de alarmă. Noi vă propunem sistemele de alarmă de la Ajax, datorită multiplelor avantaje pe care le oferă:
– Protecție 24 de ore din 24
– Compatibilitate cu diverse dispecerate care pot monitoriza sistemul și pot interveni atunci când se declanșează o alarmă
– Sistemul poate fi gestionat de pe telefon cu ajutorul unei aplicații dedicate
– Echipamentele funcționează wireless, având baterii incluse cu o durată de funcționare de 5-7 ani
– Detectorii Ajax sunt imuni la animalele de companie și previn alarmele false
– Produsele au un design modern, sunt discrete și pot fi integrate cu ușurință în orice decor

KIT-ul de bază Ajax conține o centrală (Hub), un detector de mișcare (Motion Protect), un detector magnetic pentru uși și ferestre (Door Protect) și o telecomandă cu buton de panică (SpaceControl). Acest Kit vă asigură o protecție sporită, notificându-vă încă de la primul semn de intruziune.
Important de menționat este și faptul că Ajax este cel mai premiat sistem de alarmă wireless din Europa, performanțele sale fiind recunoscute și de certificatele internaționale obținute (EN50131, EN14604).
Mai multe detalii despre avantajele pe care sistemele de alarmă Ajax le oferă găsiți în acest articol.

În oferta KMW Systems găsiți o gamă largă de echipamente de alarmă de la Ajax ce pot contribui semnificativ la protejarea locuinței dvs (senzori de fum&temperatură/inundații/geam spart/sirene/prize inteligente, etc). Pentru mai multe detalii intrați pe kmw.ro sau consultați reprezentanții nostri de vânzări.

 

*Notă! Pentru alegerea și montarea celui mai potrivit sistem de securitate vă recomandăm să apelați la o firmă instalatoare specializată.

 



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *