KMW Systems – Contribuții Semnificative la Real Estate & Construction Forum 2023

Cea de-a XVII-a ediție a Real Estate & Construction Forum 2023, organizată în data de 25 septembrie de către partenerii noștri BusinessMark, a reprezentat pentru noi o oportunitate să fim alături de specialiștii din domeniul imobiliarelor și să facem cunoscute tendințele și provocările industriei de securitate în efortul de a răspunde cât mai eficient cerințelor din piață.

Pe lângă prezența în panelul de Office a managerul nostru tehnic, Mihai Stanciu, echipa KMW a oferit participanților ocazia să vadă o serie de echipamente și modul lor de funcționare, precum și să discute punctual nevoile lor de securitate cu specialiștii prezenți la standul KMW.

Mihai Stanciu a fost unul dintre participanții la paneluri și a adus în discuție modul în care industria de securitate resimte schimbările climatului de business cauzate de provocările din ultimii ani. Cu o experiență vastă în identificarea soluțiilor optime de securitate avansată, Mihai Stanciu a evidențiat câteva puncte cheie în intervenția sa:

Creșterea semnificativă a sectorului de birouri

Un aspect remarcabil menționat de Mihai Stanciu este creșterea semnificativă a sectorului de birouri în ultimul an. Odată cu revenirea la birou a angajaților care, în timpul pandemiei, au fost nevoiți să lucreze de acasă, cerințele legate de securitate au crescut în mod evident. Acest lucru a inclus necesitatea unor soluții mai avansate pentru controlul accesului, monitorizarea zonelor de parcare și, chiar, integrarea pontajului cu recunoaștere facială. În completare, adăugăm în pachetul de beneficii oferite și softuri dedicate pentru diferite nevoi de securitate, precum pontaj, parking, supraveghere perimetrală.

ESG – un subiect tot mai prezent

Un alt punct important abordat de Mihai Stanciu fost importanța tot mai mare a criteriilor de mediu, sociale și de guvernanță (ESG) în industria de securitate. Companiile din acest domeniu trebuie să fie sensibile la aceste criterii pentru a răspunde eficient cerințelor din piață. KMW Systems a fost în măsură să integreze aceste concepte în soluțiile sale, contribuind astfel la promovarea unui mediu de lucru și a unor spații mai sigure și mai sustenabile.

Mihai Stanciu a concluzionat cu o perspectivă pozitivă asupra evoluției industriei de securitate și a subliniat că, în prima parte a anului 2023, cererea pentru soluții avansate a crescut cu 20-30% în sectorul de birouri. De asemenea, a menționat că există soluții care se concentrează pe identificarea celor mai frecventate zone, cu analiză video pe anumite scenarii și mai puțin pe identificarea persoanelor în sine, ceea ce aduce un plus de confidențialitate și se potrivește tendințelor actuale, mai ales în climatul office.

Prezența activă a echipei KMW Systems la Real Estate & Construction Forum 2023 a confirmat încă o dată angajamentul companiei pentru inovație și adaptarea la nevoile în schimbare ale industriei imobiliare și a construcțiilor. Cu soluțiile lor de securitate avansate și abordarea orientată spre viitor, KMW Systems continuă să ofere un aport valoros în dezvoltarea acestui sector esențial.

 



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *