Inovație și securitate la evenimentele organizate împreună cu Dahua Technology

La jumătatea lunii mai, împreună cu furnizorul nostru Dahua Technology România, am organizat la Iași și București două evenimente de profil pentru specialiștii din domeniul securității.

În cadrul acestor întâlniri, am prezentat cele mai noi soluții lansate de Dahua, evidențiind avantajele și funcționalitățile inovatoare ale acestora. Am discutat, de asemenea, despre ultimele tendințe în domeniul securității și am oferit recomandări și exemple de bune practici pentru a răspunde provocărilor frecvente întâlnite de partenerii noștri instalatori.

Principalele subiecte abordate în cadrul evenimentelor

  • Soluții complete pentru monitorizarea clădirilor de birouri– includ acoperirea intrărilor și ieșirilor pietonale, accesului auto, holurilor și spațiilor comune, precum și a lifturilor, toate integrate într-un centru CCTV specializat pentru controlul accesului și supraveghere video, care beneficiază de funcționalități avansate de căutare inteligentă bazată pe reguli AI. Terminale de control acces cu recunoaștere facială, camere ANPR, videointerfoane modulare, camere cu vedere panoramică de 360°, turnicheți, camere USB, AP fără fir pentru lifturi, sunt doar câteva dintre variantele ce pot răspunde cu succes nevoilor de securitate ale clădirilor de birouri.
  • Soluții complete de videointerfonie pentru spațiile rezidențiale – oferă sisteme de alarmare în caz de urgență și soluții de videointerfonie adaptate atât pentru clădiri de apartamente, cât și pentru case individuale. Sistemele propuse sunt scalabile, flexibile și personalizabile în funcție de nevoile de securitate. Acestea permit integrarea cu sisteme CCTV, creând astfel o soluție completă de securitate. Printre avantajele acestor soluții se numără și unghiul larg de vizualizare HD, audio de înaltă calitate și comunicarea prin orice dispozitiv.
  • Soluții dedicate instituțiilor de învățământ și campusurilor școlare – vizează un control strict al accesului, îmbunătățirea siguranței și confortului, precum și modernizarea procesului educațional prin echiparea sălilor de clasă cu table inteligente. Siguranța mediului în care se desfășoară actele educaționale, calitatea și durabilitatea educației sunt elemente cheie pe care soluțiile inteligente propuse de Dahua le au în vedere și la care contribuie în mod activ prin dezvoltarea unor echipamente bazate pe Inteligență Artificială, tehnologii Full Color, Dual Light, AcuPick și AR. Aceste echipamente permit configurarea unui întreg sistem de management al instituțiilor de învățământ și al campusurilor școlare în care accentul este pus pe elev și pe digitalizarea educației.

Soluțiile Dahua prezentate în cadrul celor două evenimente oferă un cadru necesar nu doar pentru sporirea siguranței, dar și pentru modernizarea și eficientizarea proceselor în diverse domenii de activitate. Pentru mai multe informații despre soluțiile Dahua pe care le punem la dispoziție, echipa noastră de vânzări vă stă la dispoziție.



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *