Controlul Inteligent al Iluminatului cu LightSwitch de la Ajax Systems

Ajax Systems aduce inovația în casele noastre cu lansarea LightSwitch – un comutator de lumină inteligent care îmbină tehnologia de securitate profesională cu o experiență de utilizare excepțională, asigurand o iluminare inteligentă și sigură.

Touch Sensibil și Iluminare Discretă

LightSwitch dispune de un panou touch sensibil care răspunde la o simplă atingere sau la activarea fără contact, la o apropiere de doar 15 mm. În plus, facilitează controlul chiar și în întuneric datorită iluminării discrete cu LED-uri.

Control Eficient și Sigur

Utilizatorii sistemului de securitate Ajax pot controla diverse dispozitive de iluminat atât local, cât și de la distanță, prin intermediul aplicației Ajax. Scenariile de automatizare permit activarea luminilor în funcție de program orar, de scenariul de armare/ dezarmare a sistemului, de un scenariu de temperatură, sau în caz de alarmă astfel descurajând mult mai eficient intrușii.

Instalare Simplificată și Design Personalizat

LightSwitch este un dispozitiv cu dimensiuni standard ale comutatoarelor europene, ușor de instalat, fără a necesita un fir neutru. Panourile frontale înlocuibile, disponibile în opt culori, oferă o gamă variată de opțiuni de personalizare. Modelul include variante cu unul sau două ganguri, precum și comutatoare cu două căi, potrivite pentru orice tip de spațiu.

Design Versatil și Ușor de Asamblat

LightSwitch este un dispozitiv modular, ușor de asamblat de către un electrician. Rama transparentă poate avea până la patru locuri, iar variantele cu butoane centrale sau laterale permit un aspect unitar și estetic.

Control Fiabil și Integrat în Sistemul de Securitate

 LightSwitch nu este doar un comutator inteligent, ci și parte a sistemului de securitate Ajax. Controlat prin protocolul radio Jeweller, LightSwitch beneficiază de frecvență variabilă și un sistem de livrare garantat, oferind o comunicare stabilă și fiabilă. Integrat cu hub-uri Ajax, LightSwitch asigură controlul chiar și în caz de pierdere a conexiunii Ethernet, utilizând canalul celular.

Control de la distanță

Cu aplicația Ajax, smartphone-ul devine un controller pentru LightSwitch, permițând utilizatorilor să gestioneze iluminatul de oriunde. Programarea simplă și scenariile de automatizare aduc controlul iluminatului la un alt nivel, oferind un mod inteligent și eficient de a îl gestiona în funcție de nevoi.

Ajax Systems redefinește soluțiile de iluminat cu LightSwitch, oferind o opțiune compactă, ușor de instalat și integrată în sistemul de securitate. Cu un design versatil, o experiență a utilizatorului intuitivă și control la îndemână, de oriunde, LightSwitch aduce inovație în fiecare cămin, aducând confort și siguranță la o atingere distanță.



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *