Blog KMW Systems – Blog de securitate și supraveghere video

Blog de securitate și supraveghere video

Credem în importanța luării deciziilor în mod informat și în proiecte gândite și implementate cu succes! De aceea vă propunem acest blog de securitate și supraveghere video, unde aveți acces facil atât la ultimele noutăți din domeniu, cât și la informații utile despre ce implică un sistem de securitate (supraveghere video și videointerfonie).

Misiunea acestui blog de securitate și supraveghere video

Ne dorim să vă oferim sprijin și suport în alegerea celor mai bune soluții pentru proiectele voastre prin crearea acestui spațiu deschis la dialog. Astfel, susținem și încurajăm sugestiile, completările sau întrebările venite din partea voastră.

Vă dorim cât mai multe proiecte reușite și suntem aici cu materiale din cele mai utile pentru implementarea acestora!

Info! KMW Systems este o prezență profesionistă pe piața sistemelor de securitate din România încă din 2004, oferind sisteme dedicate pentru o supraveghere video eficientă și în concordanță cu necesitățile fiecărui proiect în parte. Fiind importatori autorizați ai echipamentelor Dahua (lider mondial pe piața sistemelor de supraveghere video) ne-am remarcat ca o companie de primă opțiune în domeniu.


4 comentarii la „Blog KMW Systems – Blog de securitate și supraveghere video

  • 28 aprilie 2016 la 6:23
    Legătură permanentă

    Buna ziua! Rog a ma sfatui corect!
    Am achizitionat un kit de supraveghere 800linii cu 4 camere HDD 1TB pe care l-am instalat undeva la tara. Problema este ca spatiul hardului nu imi ajunge decat cateva zile avand fisiere de inregistrare de 128Gb pe toate camerele la 24h. Mentionez ca, camerele sunt instalate in exterior, doua pe intrari, una pe curte si una pe gradina. Setarile sunt facute pe toate camerele pe PAL, CIF, 25fps, CBR, detectie miscare. Ce ma sfatuiti sa fac si cum sa setez fiecare camera in parte pentru a efiencitiza spatiul pe HDD sa inregistreze macar 30 zile avand in vedere faptul ca lipsesc mult de la locatia instalarii kitului de supraveghere?

    Răspunde
    • 2 mai 2016 la 12:18
      Legătură permanentă

      Bună ziua! Nu este normal să ocupe atât de mult. 4 camere la rezoluție D1(4CIF), 25fps si 1Mb/s bitrate ar trebui sa țină 23 zile înregistrare continuă. Rezoluția CIF este de 4 ori mai mică decât D1. Verificați bitrate-ul să fie max 1Mb/s. Acesta practic vă determină mărimea fișierului final. La setări generale, limitați dimensiunea fișierului la 1 ora. Activați detecția de mișcare (setată corespunzător se poate economisi până la 80% din spațiul de stocare). Nu folosiți rezoluția CIF la camere de 800 linii, este păcat. Deasemenea, verificați dacă setările de compresie sunt la fel pentru fiecare stream: alarmă, detecție mișcare și înregistrare continuă (DVR-urile noi permit setări de compresie personalizate pentru fiecare din cazurile enumerate).

      Răspunde
  • 22 ianuarie 2017 la 1:53
    Legătură permanentă

    dvr 2116h nu buteaza de o saptamana ,ceva probleme cu virusi se vorbeste, ,cumparat de la inteli system petrosani acum 2…3 ani..ce se poate face

    Răspunde
    • 23 ianuarie 2017 la 13:35
      Legătură permanentă

      Bună ziua! Vorbiți cu cei de la Intelli Systems să-l trimită la noi în service. O zi frumoasă!

      Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *