Camere de supraveghere panoramice

Camerele de supraveghere panoramice sunt acele camere cu un unghi de vizualizare larg, de 180 sau 360 de grade ce oferă o vedere largă, fără întrerupere. Acestea sunt folosite în special pentru monitorizarea suprafețelor largi, vederea panoramică putând fi obținută utilizând un singur senzor sau mai mulți.

camerele de supraveghere panoramice

Camerele de supraveghere panoramice au următoarele avantaje:

  • dispun de unghiuri de vizualizare largi de 180° sau 360°, obținându-se astfel imagini mai ample decât în cazul camerelor de supraveghere convenționale
  • camerele panoramice sunt o soluție IP inovatoare de supraveghere la scară largă
  • o singură cameră este suficientă pentru a supraveghea un spațiu amplu, ceea ce reduce considerabil costurile pe care le-ar presupune instalarea mai multor camere de supraveghere standard
  • în funcție de model, camerele panoramice Dahua au rezoluție de până la 12 megapixeli, oferind imagini clare, de o calitate superioară
  • o parte din camerele panoramice dispun de funcții avansate (people counting, intrusion, tripwire, alarmă) ce permit analize inteligente, contribuind astfel la luarea deciziilor de business (în cazul unui magazin pot fi evidențiate inclusiv cele mai de interes/tranzitate zone și pentru a urmări fluxul de persoane).

Camerele cu vedere panoramică de 360 de grade mai poartă denumirea de camere fisheye. Acestea pot furniza o imagine distorsionată, specifică, dar care poate fi corectată folosind soft-uri speciale sau prin setarea unor diverse moduri de vizualizare (vizualizare panoramică duală, vizualizare împărțită 1+3 etc).

O provocare întâlnită în cazul camerelor de supraveghere panoramice se referă la obținerea unor detalii foarte precise din zona supravegheată, însă cu ajutorul funcției de control E-PTZ a modelului IPC-EBW81200 de la Dahua pot fi vizualizate detalii exacte din spațiul monitorizat.

Camerele de supraveghere panoramice sunt soluții ideale pentru zonele în care este necesară o acoperire largă cum sunt magazinele, stadioanele, clădirile guvernamentale etc, ajutând în același timp la un management mai eficient al zonei monitorizate.

Află mai multe despre modelul  IPC-PFW8601-A180 din video-ul de mai jos!

                                                         

 

Modele disponibile în oferta noastră:

Cameră IP fisheye 6Mp

Detalii IPC-EBW8600

Cameră IP fisheye 12Mp

Detalii IPC-EBW81200

Cameră IP panoramică 2Mp

Detalii IPC-PFW8601-A180



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *