200 de camere IP Dahua montate în orașul Moinești

În 2013, în orașul Moinești s-a decis îmbunătățirea siguranței cetățenilor și prevenirea criminalității, prin instalarea unui sistem nou de supraveghere video. S-a ales o soluție formată din camere IP Dahua, super NVR-uri și sistem video-wall. Aceasta a fost implementată cu succes, având sprijinul distribuitorului KMW Systems și a firmei Mobilis, integratoare de sisteme de securitate.

Soluția proiectului – camere IP Dahua

Încă de la început, cea mai mare provocare a proiectului a constat în stabilirea soluției optime. Era necesar ca aceasta să răspundă corect la diferite scenarii de monitorizare, precum: drumuri, parcuri, școli și alte zone publice. Elementul comun al scenariilor posibile consta în faptul că toate implicau o zonă deschisă. În aceste condiții, s-a decis stabilirea și echiparea unui centru de monitorizare. De aici vor putea fi gestionate toate camerele instalate și se va procesa fluxul masiv de date rezultat din activarea acestora.

200 camere IP Dahua în Moinești

Soluția IP Dahua a reprezentat cea mai bună opțiune, răspunzând cu succes la toate cerințele impuse. Proiectul a vizat 3 componente principale: transmisia IP de date, dispozitive de supraveghere video și software pentru management centralizat (CMS).

Vezi AICI formula finală a soluției IP Dahua pentru care s-a optat în cadrul proiectului.

 

 

 



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *